Een Video Maken Van Dia's

Inhoudsopgave:

Een Video Maken Van Dia's
Een Video Maken Van Dia's

Video: Een Video Maken Van Dia's

Video: Een Video Maken Van Dia's
Video: Tráiler del episodio de EMANET 225 - ¿Podrá Yaman proteger a Seher? 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om van een presentatie een video te maken. Om deze procedure uit te voeren, moet u gewoonlijk een set van twee programma's gebruiken. De eerste start de presentatie en de tweede voert schermopname uit.

Een video maken van dia's
Een video maken van dia's

Noodzakelijk

  • - Fraps;
  • - Power Point.

instructies:

Stap 1

Als je al een kant-en-klare set dia's hebt gecombineerd in een project, download en installeer dan Fraps. Met zijn hulp kunt u een videobestand maken met de gewenste fragmenten. Start Fraps en begin met het configureren van de parameters van dit hulpprogramma.

Stap 2

Open het FPS-menu. Schakel de selectievakjes Frametimes, MiniMaxAvg en FPS uit. Dit is overbodige informatie die niet in de video mag voorkomen.

Stap 3

Schakel Stop benchmark automatisch uit. Het wordt gebruikt om de opname na een bepaalde tijd automatisch te stoppen, wat in deze situatie absoluut nutteloos is.

Stap 4

Ga naar het menu Films. Klik op de knop Wijzigen en geef de map op de harde schijf op waar de gemaakte video's worden opgeslagen. Vink het vakje naast Volledig formaat aan. Het gebruik van deze parameter zorgt voor een goede kwaliteit van de toekomstige clip.

Stap 5

Als je geluidseffecten hebt gebruikt bij het maken van je presentatie, vink je het vakje naast Geluid opnemen aan. Activeer het invoeritem Windows gebruiken. Selecteer nu het aantal schermafbeeldingen dat binnen één seconde van de bewerking van het programma wordt gemaakt. Selecteer hiervoor het gewenste item in de FPS-kolom uit de voorgestelde opties.

Stap 6

Klik op de Video Capture Hotkey-functie. Selecteer de sneltoets waarop u drukt om de opname te starten. Minimaliseer het Fraps-venster. Voer het hulpprogramma uit waarmee u de presentatie hebt gemaakt.

Stap 7

Vouw de afbeelding uit naar volledig scherm en begin met het weergeven van dia's en het afspelen van muziek. Druk op de toegewezen sneltoets en wacht tot de diavoorstelling is voltooid. Druk nu nogmaals op de gewenste toetsen om te stoppen met het vastleggen van beelden van het scherm.

Stap 8

Open het resulterende videobestand en bewerk het met de beschikbare editor. U kunt het einde van een clip bijsnijden als u te laat stopt met opnemen.

Aanbevolen: