Hoe Leer Je Clips Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Clips Maken
Hoe Leer Je Clips Maken

Video: Hoe Leer Je Clips Maken

Video: Hoe Leer Je Clips Maken
Video: How to edit on cap cut 2024, April
Anonim

Op internet, met name op youtube, staan vaak clips in de vorm van geknipte videobestanden met overlappende muziek. U kunt deze clips ook op uw thuiscomputer maken. Hiervoor heb je inspiratie, een videobestand en VirtualDub-software nodig.

Hoe leer je clips maken
Hoe leer je clips maken

Het is nodig

VirtualDub-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de VirtualDub-software. Deze software is te vinden op softodrom.ru. Probeer te installeren in de systeemmap van de lokale schijf. Deze editor ondersteunt wav- en avi-videoformaten. Als uw videobestand een ander formaat heeft, probeer dan Windows Movie Maker, dat weinig tot geen functionaliteit heeft.

Stap 2

Start VirtualDub en open het voorbereide videofragment. U kunt de stukken video selecteren en vervolgens plakken met behulp van de menu-items "Bewerken" - "Begin selectie instellen" en "Einde selectie instellen". Sla het geselecteerde stuk op door op het menu-item "Bestand" te klikken en vervolgens op "Opslaan als AVI".

Stap 3

Doe dit met het hele segment om het vereiste aantal videosegmenten voor te bereiden. Probeer de grootte van het toekomstige videobestand te kiezen voor de geplande muzikale begeleiding. Lijm de stukken aan elkaar met behulp van het item "Bestand" - "Add AVI-segment". Voeg muzikale begeleiding toe aan de voltooide videosequentie. Ga hiervoor naar het gedeelte "Audio", selecteer "WAV-audio …". Specificeer het muziekbestand in het gewenste formaat en klik op "OK". Sla de voltooide clip op met hetzelfde bestandsitem, "Opslaan als AVI".

Stap 4

Als het resultaat een groot videobestand is, moet u compressie uitvoeren met VirtualDub. Dit kan worden gedaan in de secties van het programma "Audio" - "Compressie en video" - "Compressie". Geef de vereiste codecs en videobitrate op. U kunt dus verschillende video's maken, er effecten op toepassen en ze op internet op verschillende videoportals plaatsen. Door mooie video's te maken, kun je in de regel de aandacht van mensen trekken en tegen een bepaalde vergoeding verschillende composities maken.

Aanbevolen: