Dia's Maken Met Muziek

Inhoudsopgave:

Dia's Maken Met Muziek
Dia's Maken Met Muziek

Video: Dia's Maken Met Muziek

Video: Dia's Maken Met Muziek
Video: Muziek voor de ziel 🌿 Rustgevende muziek voor een goede gezondheid 2024, April
Anonim

Laten we ons deze situatie eens voorstellen: een bruiloft, veel gasten, een prachtig feest dat we graag willen voortzetten. Natuurlijk zijn er veel foto's gemaakt, de helft was succesvol, de andere helft niet. En nu, na een tijdje, pak je een fotoalbum en begin je schaars om pagina na pagina om te slaan. Welk plezier is het? Het is saai, grijs en niet interessant! Maar bij de tijd blijven en een diavoorstelling met muziek maken is een recenter idee.

Dia's maken met muziek
Dia's maken met muziek

Noodzakelijk

Sony Vegas-programma

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moet je die foto's kiezen die het beste zijn gelukt en die alle positieve emoties die die dag werden ervaren het meest weerspiegelen. Te veel foto's maken is niet aan te raden. De diavoorstelling mag niet anderhalf uur worden uitgerekt. Er zijn maar weinig mensen die zoveel tijd kunnen weerstaan. Drie minuten is genoeg. Dit zijn ongeveer 40 foto's, rekening houdend met het feit dat ze elke vijf seconden veranderen.

Stap 2

In de tweede stap kiezen we de muziek. Het is beter om meerdere composities te kiezen, verschillend in ritme en inhoud. Sommige fragmenten hebben inderdaad een snelle en positieve melodie nodig, terwijl andere een langzame en lyrische melodie nodig hebben.

Stap 3

Sony Vegas is geschikt voor zowel videobewerking als diavoorstellingen met audio-overlay. Hetzelfde kan in principe in het basisprogramma van uw besturingssysteem. Het heet Windows Move Makers. Sony Vegas werkt echter beter en mooier. Vind een videobewerkingstrack in Sony Vegas. Daar plaatsen we onze foto's. We zorgen ervoor dat het overgangsinterval niet meer dan vijf seconden is. Daarna gaan we verder met het bewerken van de soundtrack. Hier zul je de melodie moeten aanpassen aan het thema van de foto's, zoals hierboven beschreven. We slaan het videobestand op in * AVI-formaat of een ander videoformaat dat handig voor u is - en de klus is geklaard.

Aanbevolen: