Hoe U Uw Google+ Account Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Google+ Account Kunt Verwijderen
Hoe U Uw Google+ Account Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Google+ Account Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Google+ Account Kunt Verwijderen
Video: Leer hoe u uw Gmail-account permanent kunt verwijderen 2024, April
Anonim

Veel internetgebruikers zijn bekend met het sociale netwerk Google+. Vaak registreren mensen zich erin in verband met de noodzaak om een kanaal op Youtube te creëren of gewoon om een nieuwe dienst uit te proberen. Op de een of andere manier moeten sommige gebruikers hun Google+ account verwijderen.

Google+
Google+

Noodzakelijk

  • - een computer met internetverbinding;
  • - Google+-account.

instructies:

Stap 1

Log in op uw Google+ account. Om dit te doen, als u de Google Chrome-browser heeft geïnstalleerd, opent u een nieuw tabblad en klikt u vervolgens op uw accountnaam. Als je een andere browser hebt geïnstalleerd, voer je accounts.google.com in de adresbalk in. Daarna wordt u naar de hoofdpagina van uw account geleid.

ak1
ak1

Stap 2

Plaats op de startpagina de muisaanwijzer op de lintknop in de linkerbovenhoek van het scherm. Er wordt een menu voor u geopend waarin u het item "Instellingen" moet selecteren.

ak2
ak2

Stap 3

Scroll naar de onderkant van de instellingenpagina. Daar ziet u de regel "Klik hier om uw Google-profiel te verwijderen". Het woord "hier" wordt blauw gemarkeerd. Klik erop met de linkermuisknop.

ak3
ak3

Stap 4

In het geopende venster ziet u een volledige lijst met functies en gegevens die u kwijtraakt bij het verwijderen van uw account. Als je er nog steeds vanaf wilt, scroll dan naar de onderkant van de pagina, vink het vakje aan "Ik begrijp dat na het verwijderen van deze service en gegevens niet kunnen worden hersteld", en klik vervolgens op de knop "Verwijderen". Na het voltooien van alle bovenstaande stappen, wordt uw Google+ account verwijderd.

Aanbevolen: