Hoe U Uw Account Kunt Wijzigen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Account Kunt Wijzigen In Windows 7
Hoe U Uw Account Kunt Wijzigen In Windows 7

Video: Hoe U Uw Account Kunt Wijzigen In Windows 7

Video: Hoe U Uw Account Kunt Wijzigen In Windows 7
Video: How to Delete user accounts windows 7 2023, April
Anonim

De technologische vooruitgang gaat vooruit en er verschijnt voortdurend iets nieuws op de markt. Gebruikers hadden geen tijd om aan het ene besturingssysteem te wennen toen er een nieuwe verscheen. Er is echter nog steeds vraag naar Windows 7.

Hoe u uw account kunt wijzigen in Windows 7
Hoe u uw account kunt wijzigen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Alle instellingen voor uw account zijn toegankelijk via het configuratiescherm. Eerst moet u het menu Start openen. Het bevindt zich onderaan op de taakbalk en wordt aangegeven door een ronde knop met een selectievakje van vier fragmenten.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Selecteer in het menu "Start" "Configuratiescherm", dat zich aan de linkerkant bevindt. Het bedieningspaneel maakt deel uit van de gebruikersinterface van het Microsoft Windows-besturingssysteem. Hiermee kunt u basisstappen uitvoeren om het systeem te configureren, bijvoorbeeld programma's installeren of verwijderen, toegankelijkheid inschakelen, uw eigen bureaubladontwerp en thema's kiezen, enz.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

In Windows 7 ziet het Configuratiescherm er anders uit dan in eerdere versies van het systeem. Om uw account te beheren, moet u het menu-item "Gebruikersaccounts en gezinsveiligheid" selecteren. Het configuratiescherm geeft twee subitems weer: "gebruikersaccounts toevoegen en verwijderen" en "ouderlijk toezicht instellen voor alle gebruikers". Maar het wijzigen van de gebruikersaccount is het belangrijkste punt.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Dit opent het accountbeheermenu. Het eerste menu-item is het algemene item "gebruikersaccounts". Hij is het die nodig is om uw account te wijzigen. In het nieuwe venster kunt u het wachtwoord, de accountafbeelding, de naam en het type wijzigen en de instellingen voor Gebruikersaccountbeheer wijzigen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Als u besluit uw accountafbeelding te wijzigen, selecteert u het juiste item. Er wordt een venster met verschillende afbeeldingen geopend. De afbeelding wordt weergegeven op het welkomstscherm en in het menu Start. Om uw keuze te bevestigen, klikt u op de knop "patroon wijzigen". Als de keuze aan foto's schaars lijkt, kunt u een andere foto kiezen. Selecteer in dit geval voor de accountafbeelding een afbeelding uit de documenten.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Als u de naam van uw account wilt wijzigen, selecteert u het juiste menu-item. Net als in andere gevallen wordt er een nieuw venster geopend. U kunt elke naam binnen twintig tekens invoeren. Om de wijzigingen te bevestigen en op te slaan, klikt u op de knop "hernoemen". Klik op Annuleren om terug te keren naar het vorige menu zonder de accountnaam te wijzigen.

Stap 7

Als de computer meerdere gebruikers heeft, kunt u het type voor elk account configureren: normale toegang of beheerder. Met de eerste optie kunt u de meeste programma's gebruiken en die systeeminstellingen wijzigen die geen invloed hebben op de instellingen van andere gebruikers en de beveiliging van de computer. Beheerders hebben volledige toegang tot de computer en kunnen wijzigingen aanbrengen. Houd er rekening mee dat de computer ten minste één beheerder moet hebben.

Stap 8

U kunt ook extra accounts aanmaken of andere accounts beheren via het menu-item "Een ander account beheren". Een nieuw venster toont alle accounts op de computer. Om een nieuwe aan te maken, selecteer je onderaan "account aanmaken". Standaard wordt het tweede account "Gast" genoemd.

Afbeelding
Afbeelding

Populair per onderwerp