Hoe U Het Wachtwoord In Uw Persoonlijke Account Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Wachtwoord In Uw Persoonlijke Account Kunt Wijzigen
Hoe U Het Wachtwoord In Uw Persoonlijke Account Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Wachtwoord In Uw Persoonlijke Account Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Wachtwoord In Uw Persoonlijke Account Kunt Wijzigen
Video: Registreren en wachtwoord wijzigen 2024, April
Anonim

Informatiebeveiliging is een garantie voor gemoedsrust en een garantie voor de veiligheid van belangrijke gegevens. Experts raden daarom aan om van tijd tot tijd wachtwoorden te wijzigen. Het is heel eenvoudig om het wachtwoord in uw persoonlijke account te wijzigen.

Hoe u het wachtwoord in uw persoonlijke account kunt wijzigen
Hoe u het wachtwoord in uw persoonlijke account kunt wijzigen

Noodzakelijk

  • Rekening
  • Huidig wachtwoord

instructies:

Stap 1

"Wie is de eigenaar van de informatie - hij regeert de wereld" - zegt de oude wijsheid. En dat is het inderdaad. Daarom raden informatiebeveiligingsexperts gebruikers ten zeerste aan om antivirussoftware te gebruiken, sterke wachtwoorden te kiezen, ze in geen geval op willekeurige stukjes papier te schrijven en, belangrijker nog, ze van tijd tot tijd te veranderen. Dit alles vermindert het risico om gehackt te worden en waardevolle informatie te stelen door indringers.

Stap 2

Om het wachtwoord in uw persoonlijke account te wijzigen, moet u uw gebruikersnaam en het huidige wachtwoord voor uw account invoeren. Na verificatie van de gegevens en succesvolle autorisatie, wordt u doorgestuurd naar uw persoonlijke account. Daar moet u een sectie vinden met informatie over het huidige wachtwoord. Het bevat meestal drie velden: huidig wachtwoord, nieuw wachtwoord en een nieuw wachtwoordbevestigingsveld Voer het nieuwe wachtwoord in. Let op de betrouwbaarheid ervan: kies geen eenvoudige numerieke wachtwoorden (bijvoorbeeld geboortedatum, telefoonnummer of alleen een reeks cijfers). Een goed beveiligd wachtwoord moet afwisselend hoofdletters en kleine letters bevatten, en bij voorkeur cijfers. Nadat u het nieuwe wachtwoord hebt ingesteld, bevestigt u dit door de nieuwe combinatie opnieuw in het bevestigingsveld in te voeren en op "OK" of "Enter" te drukken.

Stap 3

Als u het wachtwoord van uw persoonlijke account niet meer weet, gebruik dan de wachtwoordherstelfunctie - instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord en een unieke gegenereerde link worden verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven tijdens de registratie en een unieke gegenereerde link die u moet volgen. het systeem kan automatisch een tijdelijk wachtwoord voor u genereren of u voorstellen dit zelf in te voeren. Daarnaast hebben bijna alle browsers de mogelijkheid om wachtwoorden te onthouden. Het is zinvol om het alleen te gebruiken als onbevoegden geen toegang hebben tot uw computer.

Aanbevolen: