Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Steam-account Te Verwijderen
Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Video: Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Video: Hoe Een Steam-account Te Verwijderen
Video: How to Delete a Steam Account 2024, Mei
Anonim

Met de Steam-service kunnen leden die in dit systeem zijn geregistreerd, gelicentieerde games kopen. Accountbeheerfuncties worden zowel op de website als met behulp van speciale software uitgevoerd.

Hoe een Steam-account te verwijderen
Hoe een Steam-account te verwijderen

instructies:

Stap 1

Aangezien het onmogelijk is om een account op het Steam-systeem te verwijderen, gebruik dan de functie om het te blokkeren. Dit doe je via het profielmenu op de site.

Stap 2

Om het te blokkeren, moet u toegang hebben tot uw account en de mailbox die u tijdens de registratie hebt opgegeven. Ook vindt accountblokkering plaats door beheerders in het geval van schendingen van de gebruiksvoorwaarden van het systeem. De reden voor het verwijderen van een account kan zijn het verkopen van een account, phishing-aanvallen, diefstal van andermans rekeningen, het gezamenlijk gebruik ervan door meerdere personen, het opsporen van overtredingen bij de registratie van geschenken, hacking en piraterij, fraude met bankkaarten, enzovoort. Aan. Lees voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden de betreffende paragraaf van de gebruiksvoorwaarden van de diensten.

Stap 3

Als uw account om welke reden dan ook niet is geblokkeerd, neem dan contact op met een van de technische ondersteuningsmedewerkers voor informatie over dit onderwerp. Na blokkering kun je geen licenties meer kopen voor computerspellen en andere diensten die door de dienst worden geleverd, maar je account blijft in de Steam-database staan.

Stap 4

Als u gewoon niet van plan bent om de diensten van de Steam-service te blijven gebruiken, laat u uw account gewoon ongewijzigd. Het is heel goed mogelijk dat u deze in de toekomst nodig zult hebben.

Stap 5

Verkoop uw account niet, aangezien dit verboden is door de servicevoorwaarden en, naast het blokkeren van het account, andere gevolgen kan hebben in overeenstemming met de regels.

Stap 6

U kunt met een account ook zelf een licentie voor andere gebruikers aanschaffen, maar het delen van een account door twee of meer personen is verboden en kan ook bepaalde negatieve gevolgen met zich meebrengen.

Aanbevolen: