Hoe Te Verplaatsen Van Station C Naar E

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verplaatsen Van Station C Naar E
Hoe Te Verplaatsen Van Station C Naar E

Video: Hoe Te Verplaatsen Van Station C Naar E

Video: Hoe Te Verplaatsen Van Station C Naar E
Video: Persoonlijke bestanden verplaatsen 2024, April
Anonim

Alle beschikbare ruimte voor het opslaan van gegevens op de apparaten die door de computer worden gebruikt, wordt aan de gebruiker gepresenteerd in gespecialiseerde programma's (bestandsbeheerders). In dit geval is alle ruimte verdeeld over verschillende schijven. Deze verdeling kan echt zijn (één schijf komt overeen met één apparaat) of virtueel (een schijf van één apparaat is verdeeld in verschillende voorwaardelijke "volumes"). In deze vorm worden opslag en verschillende manipulaties met bestanden visueler en daarom versnellen ze het werk, vereenvoudigen ze het leren en leiden ze tot minder fouten. Een voorbeeld is de bewerking van het verplaatsen van informatie van de ene schijf naar de andere met behulp van Windows-bestandsbeheer.

Hoe te verplaatsen van station C naar E
Hoe te verplaatsen van station C naar E

instructies:

Stap 1

Open twee exemplaren van Explorer als u een voldoende groot aantal bestanden of mappen moet verplaatsen en deze zich in verschillende mappen van de C-schijf bevinden. U hoeft dan veel minder manipulaties uit te voeren dan wanneer u herhaaldelijk door de map "loopt" boom van de ene schijf naar de andere voor elke nieuwe portiebestanden. Als de verplaatsbare bestanden compact op de bronschijf staan, is één bestandsbeheervenster voldoende. De eenvoudigste manier om een exemplaar van Verkenner te openen, is door op de sneltoets Win + E te drukken.

Stap 2

Klik in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster op het pictogram van de C-schijf en selecteer de bestanden of mappen die u naar de gewenste map wilt verplaatsen. Het is handiger om een groep objecten achter elkaar te selecteren door de Shift-toets ingedrukt te houden - in dit geval volstaat het om met de muis alleen op de eerste en laatste elementen van de reeks te klikken.

Stap 3

Druk op Ctrl + X om alle geselecteerde bestanden en mappen van de bronschijf te knippen. U kunt de kopieerbewerking (combinatie Ctrl + C) ook gebruiken als de bron- en doelschijven zich op verschillende media bevinden (bijvoorbeeld op twee harde schijven of een harde schijf en een flashstation, enz.).

Stap 4

Schakel over naar een venster van een ander exemplaar van Verkenner als u twee vensters gebruikt. Dit kan worden gedaan door de Tab-toets in te drukken terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt en ingedrukt houdt - deze knoppen bevinden zich zeer handig onder de duim en wijsvinger van de linkerhand, dus de combinatie is handig om te gebruiken om te schakelen tussen vensters van geopende programma's.

Stap 5

Klik op de E-schijf in het Verkenner-venster. Navigeer naar de gewenste map als u andere bestanden dan de hoofdmap wilt verplaatsen. Druk op Ctrl + V om alle objecten te plakken die zijn gekopieerd of geknipt vanaf de C-schijf. Alles wat u eerder deed, was gewoon het instellen van de parameters van de beweging, en de procedure zelf begint na het indrukken van de aangegeven toetsen. Explorer zal een informatievenster op het scherm weergeven, waarin u het percentage van de voltooide bewerking en de verwachte tijd tot de voltooiing ervan ziet. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie die wordt verplaatst, de snelheid van de processor en de snelheid van gegevensuitwisseling met de bron- en bestemmingsapparaten, kan deze procedure een fractie van een seconde tot enkele uren duren.

Aanbevolen: