Standaardpictogrammen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Standaardpictogrammen Wijzigen
Standaardpictogrammen Wijzigen

Video: Standaardpictogrammen Wijzigen

Video: Standaardpictogrammen Wijzigen
Video: Standaard apps wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van het standaardontwerp van Windows-besturingssystemen heeft veel gebruikers lang verveeld. En als de nieuwste versie, Windows 7, kan behagen met een behoorlijk fatsoenlijk ontwerp, dan kan dat niet gezegd worden van het oudere Windows XP. Er zijn veel manieren om het uiterlijk van je computer te veranderen, en daar zijn allerlei programma's voor. Een van de beste is Icon Paсkager, maar het is betaald. Er zijn anderen, bijvoorbeeld StyleXP.

Standaardpictogrammen wijzigen
Standaardpictogrammen wijzigen

Noodzakelijk

IconPaskager of StyleXP

instructies:

Stap 1

Download IconPaskager of StyleXP. Open hiervoor uw browser en schrijf "download + programmanaam" in de zoekbalk. Kies bekende sites of de officiële ontwikkelaarspagina. Installeer het gedownloade programma. Dubbelklik hiervoor op het gedownloade bestand en druk op de knoppen "Volgende" of "Volgende" totdat er een bericht verschijnt met de knop "Voltooien" of "Voltooien". Start door te dubbelklikken op het programmapictogram of via het menu "Start -> Alle programma's". Klik op de knop "Doorgaan" in het venster dat u herinnert aan het betaalde programma en de resterende gebruiksduur.

Stap 2

De eerste maand is het programma gratis te gebruiken, slechts één keer per dag verschijnt er een venster met een aanbieding om het te kopen. Betalen of niet betalen - iedereen beslist voor zichzelf, en een maand is genoeg om de mogelijkheden te testen. Wanneer u het venster van de herinneringsmodule sluit, ziet u het hoofdprogrammavenster geopend op het tabblad "Look & Feel".

Stap 3

Onderaan ziet u een lint met pictogrammensets die kunnen worden geïnstalleerd, en het resultaat dat u krijgt, wordt hierboven weergegeven. Gebruik de muisaanwijzer om de gewenste pictogrammenset te selecteren. Als geen van de sets bij u past, kunt u op de uiterst rechtse positie in de feed met de naam "Meer thema's ophalen" een verscheidenheid aan pictogrammen downloaden. Het werkt als volgt: er wordt een site geopend waarop veel verschillende ontwerpen staan. Klik op de knop "Download" en download de set die je leuk vindt. Je kunt meerdere sets tegelijk downloaden om er later tussen te wisselen. Om de gedownloade set aan het programma toe te voegen, klikt u op de knop "Pictogrampakket toevoegen" en selecteert u het archief met pictogrammen. Vervolgens kunt u de nieuwe pictogrammen samen met de rest bekijken in de snelle weergave.

Stap 4

Wanneer u een geschikt ontwerp heeft gekozen, klikt u op de knop "Pictogrampakket toepassen" en binnen anderhalve minuut verandert het uiterlijk van uw pictogrammen. Bovendien kunt u in elke map of voor elk bestand het pictogram wijzigen: klik met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Pictogram" op de knop "Pictogram wijzigen" en selecteer de juiste afbeelding.

Aanbevolen: