Standaardpictogrammen Herstellen

Inhoudsopgave:

Standaardpictogrammen Herstellen
Standaardpictogrammen Herstellen

Video: Standaardpictogrammen Herstellen

Video: Standaardpictogrammen Herstellen
Video: Bureaublad pictogrammen terug Windows 8/8.1 2024, Mei
Anonim

In een poging om het uiterlijk van het besturingssysteem te diversifiëren, kunt u het per ongeluk bederven door pictogrammen in een onbegrijpelijke volgorde te mengen. Dit probleem kan echter worden opgelost met IconPackager 5.

Standaardpictogrammen herstellen
Standaardpictogrammen herstellen

Noodzakelijk

IconPacager 5-programma

instructies:

Stap 1

Ga naar stardock.com/products/iconpackager voor informatie over IconPackager, een van de vele producten van Stardock. Klik op de blauwe knop Downloaden, in het volgende venster - erop. U wordt naar een andere site download.cnet.com gebracht, klik op de groene knop Nu downloaden erop. Download het programma en installeer het. Dit is een gratis 30-dagenversie van het programma, maar het zou genoeg voor je moeten zijn.

Stap 2

Open het programma. Na het opstarten kan er een venster verschijnen waarin u wordt gevraagd om wijzigingen aan de computer aan te brengen, klik daarin op "Ja". Er zijn vier tabbladen bovenaan het programma: Look & Feel, Icons & Cursors, Settings en About, selecteer de eerste. Het tabblad Look & Feel heeft op zijn beurt ook vier items: Icon Packages, Preview, Colors en Live Folders. Kies ook de eerste - Icon Packages.

Stap 3

Zoek een lijst met voorgestelde pictogrammensets onder aan het venster. Aan de linkerkant staat een set standaard Windows-pictogrammen en daaronder staat Door: Microsoft (van Microsoft) is wat je nodig hebt. Selecteer het door er één keer op te klikken met de linkermuisknop.

Stap 4

Installeer deze set. Dit kan op vier manieren. De eerste is door met de linkermuisknop op het set-pictogram te dubbelklikken. Ten tweede, klik er eenmaal met de rechtermuisknop op en selecteer Pictogrampakket toepassen in het contextmenu. Ten derde - klik op de knop Pictogrampakket toepassen, die zich in de rechterbovenhoek van het programma bevindt. En ten vierde - klik op de knop Pictogrampakket toepassen, die zich links van de afbeelding met de pictogrammen bevindt. Er verschijnt een ander venster waarin het programma u waarschuwt voor het kortstondig verdwijnen van de taakbalk en pictogrammen op het bureaublad, klik daarin op OK. Na een tijdje zullen alle pictogrammen van het besturingssysteem hun standaard uiterlijk terugkrijgen.

Aanbevolen: