Snelkoppelingen Deselecteren

Inhoudsopgave:

Snelkoppelingen Deselecteren
Snelkoppelingen Deselecteren

Video: Snelkoppelingen Deselecteren

Video: Snelkoppelingen Deselecteren
Video: Illustrator-zelfstudies #7. Objecten selecteren met verschillende selectietools 2024, Mei
Anonim

Bureaubladpictogrammen worden weergegeven volgens de standaardinstellingen van het systeem of door de gebruiker gedefinieerde instellingen. Als de pictogrammen op uw bureaublad omgeven lijken te zijn door een donker kader, zijn ze "gedockt". Om snelkoppelingen te deselecteren, moet u een paar stappen uitvoeren.

Snelkoppelingen deselecteren
Snelkoppelingen deselecteren

instructies:

Stap 1

Roep de component "Weergave" op. Dit kan op verschillende manieren. De eerste optie: bel via het menu "Start" "Configuratiescherm". Selecteer in de categorie Vormgeving en thema's het pictogram Weergeven of een van de beschikbare opdrachten. Als het "Configuratiescherm" een klassieke uitstraling heeft, selecteert u meteen het onderdeel dat u zoekt.

Stap 2

Een andere manier is sneller. Als u zich op het "bureaublad" bevindt, klikt u met de rechtermuisknop in een deel ervan dat vrij is van bestanden en mappen en selecteert u het item "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu door erop te klikken met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw dialoogvenster "Beeldschermeigenschappen" geopend.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Bureaublad" in het venster dat wordt geopend en klik op de knop "Bureaubladinstellingen" onderaan het venster. Deze opdracht zal een extra dialoogvenster "Desktop Elements" openen. Ga naar het tabblad "Web" daarin.

Stap 4

Zoek onder aan het venster het opschrift "Bureaubladelementen bevriezen" en verwijder de markering in het veld ertegenover. Klik op de knop OK in het elementenvenster. Klik in het eigenschappenvenster op de knop "Toepassen" om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden. Sluit het venster "Eigenschappen: Weergave" door op de knop OK of het pictogram [x] in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 5

Als uw probleem niet te maken heeft met de instellingen voor het weergeven van snelkoppelingen op het "bureaublad", maar enige onervarenheid in het werken met de muis, om de snelkoppelingen te deselecteren, klikt u gewoon op een vrije ruimte op het "bureaublad" of de map waarin u zich bevindt.

Stap 6

Als uw muis is geconfigureerd voor rechtshandig gebruik, klikt u met de linkermuisknop. Als u linkshandig bent en de muis is geconfigureerd voor linkshandigheid, klik dan met de rechtermuisknop. Indien nodig kunt u de knoptoewijzingen wijzigen door het onderdeel Muis op te roepen en het tabblad Muisknoppen te openen. Dit onderdeel wordt geopend via het "Configuratiescherm".

Aanbevolen: