Snelkoppelingen Op Het Bureaublad Herstellen

Inhoudsopgave:

Snelkoppelingen Op Het Bureaublad Herstellen
Snelkoppelingen Op Het Bureaublad Herstellen

Video: Snelkoppelingen Op Het Bureaublad Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: PTS - Snelkoppelingen maken op het bureaublad 2023, Januari-
Anonim

De taak om snelkoppelingen naar het bureaublad van een computer met Windows te herstellen, kan worden veroorzaakt door een configuratiefout of door blootstelling aan schadelijke software.

Snelkoppelingen op het bureaublad herstellen
Snelkoppelingen op het bureaublad herstellen

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van het bureaublad van de computer met Windows XP op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Gebruik het tabblad "Bureaublad" in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop "Bureaublad aanpassen". Pas de selectievakjes toe in de regels van de vereiste elementen en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Roep het contextmenu van het bureaublad van een computer met Windows versie 7 of Vista op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en "Personalisatie" te selecteren. Vouw de koppeling Bureaubladpictogrammen wijzigen uit en pas de selectievakjes in de vakjes voor de gewenste componenten toe. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Als u de bureaubladpictogrammen niet kunt herstellen met de bovenstaande methode, start u het hulpprogramma voor taakbeheer door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl, alt = "Image" en Del te drukken. Ga naar het tabblad Toepassingen van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop Nieuwe taak. Typ regedit op de regel Openen in het nieuwe dialoogvenster.

Stap 4

Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion uit en dubbelklik op de map met de naam Winlogon. Selecteer de optie met de naam Shell en dubbelklik er ook op. Wijzig de waarde van deze sleutel in explorer.exe en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 5

Ga naar de map Uitvoeringsopties voor afbeeldingsbestanden in dezelfde tak en verwijder de optie explorer.exe aan de rechterkant van het dialoogvenster dat wordt geopend. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en het hulpprogramma Register-editor af te sluiten.

Stap 6

Als al deze stappen de bureaubladpictogrammen niet hebben hersteld, gebruikt u de gespecialiseerde AVZ-toepassing om de normale systeemprestaties te herstellen.

Populair per onderwerp