Hoe XP-gebruiker Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe XP-gebruiker Te Verbergen
Hoe XP-gebruiker Te Verbergen

Video: Hoe XP-gebruiker Te Verbergen

Video: Hoe XP-gebruiker Te Verbergen
Video: Win XP: самая поехавшая сборка "Windows CTAC". Орём с глюков и рофлов! 2024, Mei
Anonim

Als meerdere beheerders en gebruikers met één pc werken, maar ze niet van het bestaan van servicegebruikersprofielen hoeven te weten, moet het systeem worden geconfigureerd met behulp van de register-editor. Dit wordt gedaan zodat anderen niet proberen naar de profielen van anderen te gaan.

Hoe XP-gebruiker te verbergen
Hoe XP-gebruiker te verbergen

Noodzakelijk

Regedit-software

instructies:

Stap 1

Om alle gebruikers van het Windows XP-besturingssysteem te verbergen bij het opstarten van de computer, moet u de Register-editor gebruiken. Tegenwoordig zijn er een groot aantal programma's die een reservekopie maken voordat ze de registerbestanden gebruiken, bijvoorbeeld Reg Organizer. Het gebruik van aanvullende software is mogelijk niet gerechtvaardigd omdat: niet elk programma is gratis. Daarom is het beter om het Regedit-hulpprogramma te gebruiken dat in de standaard systeemkit is ingebouwd.

Stap 2

Voordat u het register bewerkt, hoeft u alleen maar handmatig back-ups te maken. Programma's van derden doen het zelf. Het programma wordt gestart via de applet "Uitvoeren", in het lege veld waarvan u het regedit-commando moet invoeren en op de knop "OK" moet klikken. Ook wordt de register-editor gestart via het contextmenu van "Deze computer".

Stap 3

Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Exporteren". U ziet een venster voor het opslaan van registerbestanden. Vink in het blok "Exporteerbereik" het vakje aan naast het item "Volledig register", selecteer vervolgens de map, voer de bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan".

Stap 4

Nu kunt u de registerinstellingen zonder angst wijzigen. Aan de linkerkant van het venster bevinden zich registertakken en aan de rechterkant zijn er parameters. Open aan de linkerkant de registertak HKEY_LOCAL_MASHINE door op het pictogram "+" tegenover de kop te klikken. Open vervolgens achtereenvolgens de volgende mappen: Software, Microsoft, Windows NT, CurrentVersion, Winlogon, SpecialAccounts en Userlist.

Stap 5

Rechts in het venster klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte, selecteert u de sectie "Nieuw" en vervolgens het item "DWORD-waarde". De titel van de nieuwe parameter moet de naam van het account zijn, bijvoorbeeld Admin of Petrovich.

Stap 6

Dubbelklik op de nieuwe parameter en voer de waarde "0" in om de accountnaam te verbergen; waarde "1" om de accountnaam in het welkomstvenster weer te geven. Om het venster te openen voor het invoeren van de login en het wachtwoord van uw account bij het opstarten, moet u op de toetsencombinatie Ctrl + alt="Image" + Delete drukken.

Aanbevolen: