Hoe De Cursor Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cursor Te Verbergen
Hoe De Cursor Te Verbergen

Video: Hoe De Cursor Te Verbergen

Video: Hoe De Cursor Te Verbergen
Video: Hoe verander je je cursor? 2024, April
Anonim

Verspil uw zenuwen niet, zorg ervoor dat de inactieve muiscursor niet voor uw ogen opdoemt. Laat het het typen vanaf het toetsenbord niet hinderen, je hebt geen cursor nodig tijdens spelgevechten.

Hoe de cursor te verbergen
Hoe de cursor te verbergen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Cursor Hider-programma.

instructies:

Stap 1

Bij het werken met tekst, vooral bij het gebruik van specifieke vormen van klein formaat, verstoort en belemmert de cursor het zicht. Gebruik het hulpprogramma Cursor Hider om dit probleem op te lossen. Het programma voldoet niet alleen aan de cursorvereisten, maar vervult ook vele andere functies.

Stap 2

Installeer het programma op het systeem - dit proces duurt niet lang. Let op het programma icoon, deze vind je op de taakbalk, naast de taalbalk. Klik op dit pictogram, bedien het hulpprogramma vanuit het programmamenu.

Stap 3

Houd er rekening mee dat wanneer u nu met tekst werkt en de muis niet actief is, de cursor vanzelf verdwijnt. Tik met uw hand op de muis - de cursor wordt opnieuw weergegeven.

Stap 4

Het programmamenu is Engels, maar zelfs zonder de taal te kennen, kun je de instellingen gemakkelijk achterhalen - ze zijn eenvoudig en begrijpelijk. Het programma kan worden gestopt - gebruik het item Uitschakelen. In dit geval verandert het programmapictogram van uiterlijk - het wordt doorgestreept. Gebruik hetzelfde item om het hulpprogramma opnieuw te starten.

Stap 5

Pas uw applicatie aan met handige instellingen. Klik op het tabblad Opties, u ziet een instellingenvenster met de naam Cursor Hider-opties. Het venster regelt verschillende parameters. Configureer de opties om de cursor uit te schakelen. Stel de tijd in om de cursor uit te schakelen, het aantal toetsaanslagen. Alle instellingen zijn optioneel.

Stap 6

Naast de bovenstaande functies kan het programma ook als manager werken - om andere applicaties te beheren. Selecteer het tabblad Application Launcher en configureer de instellingen voor het wisselen van toetsenbordknoppen. Druk gewoon twee keer op de aanpasbare toetsen, de gewenste instellingen worden ingeschakeld. Druk bijvoorbeeld op Numlock, Scrollock, Capslock, kies een naam en geef het pad op voor het uitvoerbare bestand.

Stap 7

Verken de geavanceerde opties voor het programma. Op het tabblad Overige opties kunt u bijvoorbeeld uw browser aanpassen. Stel in om de toegewezen links in een nieuw venster te openen. Wijs de rechtermuisknop toe als scrollwiel.

Aanbevolen: