Een Terugdraaipunt Maken

Inhoudsopgave:

Een Terugdraaipunt Maken
Een Terugdraaipunt Maken

Video: Een Terugdraaipunt Maken

Video: Een Terugdraaipunt Maken
Video: JohnBallon | Tutorial DierentuinPakket 2024, Mei
Anonim

Door regelmatig terugdraaipunten te maken, kunt u het systeem in de toekomst probleemloos herstellen in geval van een probleem. Als een programma of stuurprogramma wijzigingen heeft aangebracht in de systeembestanden, waardoor de computer onstabiel is geworden, kunt u, als er een herstelpunt is, altijd een systeemherstel starten en de computer terugzetten naar een werkende staat. Maar op deze manier is het onmogelijk om persoonlijke bestanden of verloren gegevens terug te krijgen.

Een terugdraaipunt maken
Een terugdraaipunt maken

instructies:

Stap 1

U kunt handmatig terugdraaipunten maken, maar als u uw computer zo configureert dat dit regelmatig wordt gedaan wanneer u wijzigingen aanbrengt in het besturingssysteem, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Om zelf een herstelpunt te maken, klikt u op "Start", selecteert u vervolgens "Configuratiescherm", daar opent u het item "Systeem en onderhoud" of gewoon "Systeem", afhankelijk van uw versie van Windows.

Stap 2

In het geopende venster, in het menu rechts van het hoofdvenster, ziet u het item "Systeembeveiliging". Voer het beheerderswachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Stap 3

Er wordt een nieuw venster geopend waarin u niet alleen herstelopties kunt maken, maar ook kunt configureren. Om een terugdraaipunt te maken, klikt u op de knop "Maken" onderaan het venster.

Stap 4

Het dialoogvenster Systeembeveiliging verschijnt. Voer een beschrijving in voor het herstelpunt. Je hebt het nodig als je het systeem terugdraait. Klik na het invoeren van de beschrijving op "Maken".

Stap 5

Om Systeemherstel regelmatig en automatisch te maken, sluit u het tabblad Systeembeveiliging niet. Selecteer de harde schijven waarvoor u de beveiliging wilt inschakelen en klik vervolgens op OK. Om de beveiliging uit te schakelen, schakelt u eenvoudig de selectievakjes uit en klikt u nogmaals op OK.

Aanbevolen: