Hoe Het Sys-bestand Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Sys-bestand Te Installeren
Hoe Het Sys-bestand Te Installeren

Video: Hoe Het Sys-bestand Te Installeren

Video: Hoe Het Sys-bestand Te Installeren
Video: How To: Install a Driver using a SYS File (Windows 10, 8, 7, XP u0026 more) 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de extensie.sys zijn systeembestanden en samen met de.inf-beschrijvingsbestanden vormen ze vaak verschillende stuurprogramma's voor de computerhardware. Als uw hardwarestuurprogramma alleen sys- en inf-bestanden is zonder de gebruikelijke setup.exe, wanhoop dan niet, dit stuurprogramma kan ook worden geïnstalleerd.

Hoe het sys-bestand te installeren
Hoe het sys-bestand te installeren

instructies:

Stap 1

Start Apparaatbeheer. Dit kan via het configuratiescherm of via de computereigenschappen, die beschikbaar zijn in het contextmenu Deze computer. Bekijk de lijst met apparaten. Apparaten die niet zijn geïnstalleerd, worden gemarkeerd met gele vraagtekens. Klik met de rechtermuisknop op het ongedefinieerde apparaat en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt gestart. Klik op het item "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer", wat een handmatig zoeken naar bestanden impliceert.

Stap 2

Geef in het volgende venster het pad naar het sys-bestand op. Klik op de bladerknop en vouw de mappenboom één voor één uit naar de map met het sys-bestand. Klik op "OK" om uw keuze te bevestigen. Klik op volgende om het installatieproces van het stuurprogramma te starten. Als de installatiewizard een geschikt stuurprogramma in de sys- en inf-bestanden herkent, start de installatie van het stuurprogramma automatisch. Als deze bestanden niet op het opgegeven apparaat passen, biedt de "Wizard" aan om een ander pad op te geven voor de locatie van het stuurprogramma.

Stap 3

Als u een sys-bestand zonder inf-bestand als stuurprogramma voor een apparaat hebt ontvangen, kan de installatiewizard het stuurprogramma niet automatisch herkennen. Probeer het sys-bestand naar de map met Windows-stuurprogramma's te kopiëren - de map System32, de map met stuurprogramma's. En ga dan op zoek naar hardware en installeer het apparaat automatisch. Het is ook vermeldenswaard dat dergelijke bestanden kunnen worden geïnfecteerd met verschillende kwaadaardige programma's die zich automatisch verspreiden op internet, informatiedragers en belangrijke gegevens kopiëren en naar de maker overbrengen. Probeer daarom alle bestanden te scannen met antivirussoftware om volledig zeker te zijn van de integriteit van de bestanden.

Aanbevolen: