Taalwisseling Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Taalwisseling Uitschakelen?
Taalwisseling Uitschakelen?

Video: Taalwisseling Uitschakelen?

Video: Taalwisseling Uitschakelen?
Video: Bram Duvigneau in gesprek met Vasilis van Gemert 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van het werken in het Windows-besturingssysteem, kunt u snel schakelen tussen toetsenbordindelingen tussen de gebruikte talen. In het geval dat de gebruiker deze optie onnodig acht, kan hij deze uitschakelen.

Taalwisseling uitschakelen?
Taalwisseling uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Bij het werken op een computer ontstaat vaak de noodzaak om de invoertaal te wijzigen - bijvoorbeeld tijdens het zoeken op internet naar de benodigde informatie. Daarom wordt het niet aanbevolen om deze optie uit te schakelen. Bovendien interfereert het niet met comfortabel werken in een geselecteerde lay-out.

Stap 2

Als u toch besluit de taalkeuze uit te schakelen, opent u "Start" - "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties". Selecteer het tabblad "Talen", klik op de knop "Details". Klik in het nieuwe venster op de knop Toetsenbordopties, vervolgens op Sneltoetsen wijzigen en schakel de selectievakjes voor Wissel invoertalen en Wissel toetsenbordindelingen uit. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 3

Als u de lay-outindicator uit het systeemvak wilt verwijderen, opent u Taakbeheer (Ctrl + alt="Image" + Del) en stopt u het proces ctfmon.exe. Verwijder vervolgens de vermelding voor dit bestand uit de opstartmap. De handigste manier om dit te doen is door het programma Aida64 (Everest) te gebruiken. Open "Programma's" - "Startup", selecteer ctfmon.exe in de lijst en klik op de knop "Verwijderen" bovenaan het venster.

Stap 4

U kunt CCleaner ook gebruiken om ctfmon.exe uit te schakelen of te verwijderen. Voer het uit, open "Service" - "Opstarten". Markeer de regel met ctfmon.exe en klik op de knop "Uitschakelen" (aanbevolen) of "Verwijderen".

Stap 5

Als je het standaard uiterlijk van de toetsenbordindelingsschakelaar niet leuk vindt, vervang deze dan (na het verwijderen van ctfmon.exe bij het opstarten) door het Punto Switcher-hulpprogramma. U kunt het configureren om de lay-out aan te geven door de Russische vlag of de Amerikaanse vlag te tonen, wat erg handig is - om de lay-out te bepalen, hoeft u alleen maar naar de lade te kijken. Selecteer in de programma-instellingen de items "Maak het pictogram in de vorm van landvlaggen" en "Toon het pictogram altijd in volledige helderheid". U kunt Punto Switcher voor Windows XP en Windows 7 downloaden via de link:

Aanbevolen: