Hoe De Taalwisseling Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taalwisseling Te Herstellen
Hoe De Taalwisseling Te Herstellen

Video: Hoe De Taalwisseling Te Herstellen

Video: AppWijzer 29 - Talen 2022, December
Anonim

De taalbalk in besturingssystemen van de Windows-familie wordt gebruikt om van lay-out te wisselen door op de toetsencombinatie Ctrl + Shift of alt = "Image" + Shift te drukken. Maar soms verdwijnt dit paneel als gevolg van onbedoelde verwijdering of systeemstoring.

Hoe de taalwisseling te herstellen
Hoe de taalwisseling te herstellen

Het is nodig

De download van het bestand ctfmon.exe herstellen

instructies:

Stap 1

Het bestand ctfmon.exe is verantwoordelijk voor het weergeven van de taalbalk, die standaard in het opstartmenu zou moeten staan. De afwezigheid ervan duidt op opstartproblemen die veroorzaakt zouden kunnen zijn door een nieuwe crash. Om dit paneel weer te laten werken, moet u proberen het te herstellen via de applet Regionale en taalopties.

Stap 2

Voor Windows 7. Klik op het menu Start en ga naar het gedeelte Configuratiescherm. Selecteer in het geopende venster het item "Regionale en taalopties". Ga in het appletvenster naar het tabblad Toetsenborden en talen en klik vervolgens op de knop Toetsenbord wijzigen.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Taalbalk" en vink het vakje naast "Vastgezet aan de taakbalk" aan. Klik op de knop Toepassen en sluit de geopende vensters.

Stap 4

Open het bureaublad en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer", selecteer "Beheren" in het contextmenu.

Stap 5

Open Taakplanner en selecteer vervolgens Bibliotheek Taakplanner. Open Microsoft, vervolgens Windows en markeer TextServicesFramework. Zoek in het rechterdeel van het venster het element "MsCtfMonitor", klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de regel "Inschakelen".

Stap 6

Start daarna uw computer opnieuw op en controleer op de taalbalk.

Stap 7

Voor Windows XP-besturingssysteem. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk, klik op het item met de lijst met "Werkbalken" en selecteer de regel "Taalbalk".

Stap 8

Klik vervolgens op het menu Start en ga naar Configuratiescherm. Selecteer in het geopende venster het item "Regionale en taalopties". Ga in het appletvenster naar het tabblad "Talen" en klik op de knop "Details".

Stap 9

Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Geavanceerd" en verwijder het vinkje bij "Extra tekstservices uitschakelen". Keer terug naar het tabblad "Opties" van hetzelfde venster en klik op het item "Taalbalk" en vink vervolgens het vakje aan naast het item "De taalbalk op het bureaublad weergeven".

Stap 10

Als daarna het paneel dat u zoekt niet verschijnt, is het probleem dus ontstaan ​​vanwege het bestand ctfmon.exe. Om dit probleem op te lossen, klikt u op het menu Start en selecteert u Uitvoeren. Voer in het geopende venster de opdracht msconfig in een leeg veld in en klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 11

Ga in het venster met systeeminstellingen naar het tabblad "Opstarten" en vink het vakje naast de ctfmon-regel aan. Nadat de computer opnieuw is opgestart, moet de taalbalk worden weergegeven.

Populair per onderwerp