Outbox Configureren In Outlook

Inhoudsopgave:

Outbox Configureren In Outlook
Outbox Configureren In Outlook

Video: Outbox Configureren In Outlook

Video: Outbox Configureren In Outlook
Video: Как исправить, если почта застревает в исходящих Outlook? 2024, Mei
Anonim

Microsoft Outlook is een e-mailclient die wordt geleverd met de Microsoft Office-programmasuite. Met de applicatie kunt u met een mailbox werken - met zijn hulp kunt u zowel brieven ontvangen als verzenden.

Outbox configureren in Outlook
Outbox configureren in Outlook

instructies:

Stap 1

Open Microsoft Outlook. Ga hiervoor naar Start - Alle programma's - Microsoft Office - Microsoft Outlook. U kunt de server automatisch of handmatig configureren voor uitgaande en inkomende berichten.

Stap 2

Bij de eerste lancering toont de applicatie een melding dat het nodig is om een account in het programma aan te maken. Klik volgende. Selecteer op de volgende pagina "Account toevoegen". Voer in het venster "Automatische configuratie" uw naam in, die zal worden gebruikt bij het verzenden van berichten in het programma, en het te gebruiken e-mailadres. Geef ook het wachtwoord voor de mailbox op.

Stap 3

Klik op "Volgende" en wacht op de verbinding met de e-mailservice. Als alle gegevens correct zijn opgegeven, wordt de verbinding tot stand gebracht en kunt u brieven verzenden en ontvangen en worden de servers van uitgaande e-mail automatisch gespecificeerd in de programma-instellingen.

Stap 4

Om de e-mailinstellingen handmatig in te voeren, selecteert u in het accountvenster "Handmatige configuratie of extra servertypes". Klik volgende. Controleer in het venster "Account toevoegen" de ingevoerde informatie. Voor de juiste werking van het verzenden van berichten moet de juiste uitgaande mailserver (SMTP) worden opgegeven, die wordt geleverd door uw mailservice. Geef de juiste parameters op en klik nogmaals op "Volgende" om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

U kunt altijd een nieuwe mailbox toevoegen of de programma- en mailinstellingen wijzigen in het menu "Service" - "Accountinstellingen". Om informatie te krijgen over de server van uitgaande e-mail, gaat u naar de website van uw e-mailservice in de helpsectie en zoekt u het item dat alle benodigde instellingen voor e-mailclients bevat.

Aanbevolen: