Thema's Wijzigen In Windows 7 Basic

Inhoudsopgave:

Thema's Wijzigen In Windows 7 Basic
Thema's Wijzigen In Windows 7 Basic

Video: Thema's Wijzigen In Windows 7 Basic

Video: Thema's Wijzigen In Windows 7 Basic
Video: Windows 7 Aero Theme not working error | Gray Theme error | 2017 2024, Mei
Anonim

Gebruikers die een laptop of computer hebben gekocht met een vooraf geïnstalleerd Windows 7 Basic-besturingssysteem, merken dat het bij het wijzigen van het standaardthema onmogelijk is om dit te doen met behulp van standaard OS-tools. Liefhebbers raakten geïnteresseerd in de kwestie van het uitbreiden van de mogelijkheden van het systeem, en programma's en patches werden geboren die dit probleem oplossen.

Thema's wijzigen in Windows 7 Basic
Thema's wijzigen in Windows 7 Basic

instructies:

Stap 1

U moet het programma downloaden en installeren om de Windows-interface te wijzigen. Aanvankelijk legden de ontwikkelaars van Microsoft een aantal beperkingen op in de mogelijkheden van verschillende versies van het systeem, wat tot uiting kwam in de prijs van de bijbehorende edities. U kunt dergelijke verboden omzeilen door een patch voor het themabestand te gebruiken, die bepaalt wat er precies in het ontwerp kan worden gewijzigd. En het is dit bestand dat het bericht veroorzaakt over het gebrek aan ondersteuning voor thema's in lagere versies van Windows 7.

Stap 2

Zoek bijvoorbeeld het hulpprogramma UxThemePatcher en voer het uit. Maar een handiger manier is om het programma Personalisatie Panel te gebruiken, dat geschikt is voor alle versies van Windows 7, 32- en 64-bits, Russisch en Engels.

Stap 3

Open een willekeurige browser. Voer https://windowstheme.ru/download.php?view.17 in de adresbalk in. Zoek onderaan de website de knop "Download" en klik erop. Bevestig dat u het bestand wilt downloaden. Het programma wordt gratis ter beschikking gesteld door de ontwikkelaar.

Stap 4

Dubbelklik op het gedownloade loader-programma. Er wordt een venster geopend met een voorstel om het personalisatiepaneel en het aanvullende programma "Multibar" te downloaden. Klik op de knop "NEE" om alleen het personalisatiepaneel te downloaden. Het downloaden van het installatieprogramma van het hulpprogramma begint, waarmee de thema's in Windows 7 Basic kunnen worden gewijzigd. Wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 5

Klik op de knop "Ja, uitvoeren" in het dialoogvenster dat verschijnt zodra het installatiebestand van het personalisatiepaneel is gedownload. Volg de instructies in de wizard en klik indien nodig op de knoppen Ja en Volgende. Het programma ontgrendelt de AERO-interface en doorschijnendheid en installeert 10 nieuwe skins.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op en u kunt het configuratiescherm gebruiken om een geschikt thema te selecteren en naar wens aan te passen.

Aanbevolen: