Hoe U Het Thema Op Uw Computer Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Thema Op Uw Computer Kunt Wijzigen
Hoe U Het Thema Op Uw Computer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Thema Op Uw Computer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Thema Op Uw Computer Kunt Wijzigen
Video: Thema van uw computer wijzigen 2024, Mei
Anonim

Iedereen is eraan gewend om individueel het ontwerp van het besturingssysteem te kiezen. Aanpassing van de OS-interface wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht. Bovendien kun je veel extra themacomponenten downloaden, van pictogrammen tot muisaanwijzers. Besturingssystemen hebben ook thema's om uit te kiezen. Gebruikers die niet van de klassieke skin houden, kunnen er altijd extra bekijken en installeren.

Hoe u het thema op uw computer kunt wijzigen
Hoe u het thema op uw computer kunt wijzigen

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Windows 7), Style XP-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Windows 7 biedt een breed scala aan opties voor het kiezen en aanpassen van de interface van het besturingssysteem. Om het standaardthema te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad. In het venster dat verschijnt, ziet u verschillende secties met computerthema's.

Stap 2

Aero - thema's met zeer mooie beelden, verschillende stijlen en extra weergavecomponenten. Basisthema's met hoog contrast hebben een minder mooie interface en beelden in vergelijking met Aero. Een ander verschil is dat Aero-thema's meer hardwarebronnen op de computer gebruiken. Om een onderwerp te selecteren dat u leuk vindt, klikt u erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Ook aan de rechterkant van het venster staat een regel "Andere onderwerpen op internet". Door erop te klikken, opent u een pagina met veel verschillende thema's, screensavers en gadgets voor uw besturingssysteem. Daarnaast staat onderaan het venster een lijst met de vier belangrijkste themacomponenten. Als u in deze lijst bijvoorbeeld "Bureaubladachtergrond" kiest, wijzigt u alleen de achtergrond van het huidige thema. De rest blijft ongewijzigd. Op deze manier kunt u uw eigen thema maken door de hoofdcomponenten één voor één te selecteren.

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows XP is, is het beter om hiervoor thema's van internet te downloaden. Stijl XP is een goede optie. Download het van internet en installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Na het opstarten wordt u naar het hoofdmenu geleid, waar een sectie "Thema's" zal zijn. Om het huidige thema te wijzigen, selecteert u gewoon een ander uit de lijst met voorgestelde thema's. Op deze manier verander je het thema volledig.

Stap 5

Ook kunt u met het programma verschillende onderdelen van thema's afzonderlijk vervangen. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu in het gedeelte Stijl XP de component die u wilt wijzigen. Selecteer vervolgens een ander onderdeel dat u leuk vindt. U kunt pictogrammen, welkomstscherm wijzigen, venstertransparantie instellen, enz.

Aanbevolen: