Waar De Windows 7-sleutel In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Waar De Windows 7-sleutel In Te Voeren
Waar De Windows 7-sleutel In Te Voeren

Video: Waar De Windows 7-sleutel In Te Voeren

Video: Waar De Windows 7-sleutel In Te Voeren
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Na installatie van Windows 7 kan het systeem 30 dagen worden gebruikt, waarna het wordt vergrendeld totdat de licentiesleutel wordt ingevoerd. Om te activeren voordat deze periode is verstreken, moet u het juiste item in de systeeminstellingen gebruiken.

Waar de Windows 7-sleutel in te voeren
Waar de Windows 7-sleutel in te voeren

Noodzakelijk

Windows 7 licentiesleutel

instructies:

Stap 1

Ga naar het juiste gedeelte van uw besturingssysteem om uw productsleutel in te voeren. Open hiervoor het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op het item "Computer". Selecteer in de lijst die verschijnt het kenmerk 'Eigenschappen'.

Stap 2

In een nieuw venster ziet u informatie over de computer en de versie van het gebruikte besturingssysteem. Om naar het productactiveringsgedeelte te gaan, klikt u onderaan het Windows-activeringsmenu op de koppeling Windows nu activeren.

Stap 3

In het venster dat verschijnt, wordt u gevraagd om een van de methoden te kiezen om het systeem te activeren - rechtstreeks via internet of per telefoon. Het eerste item wordt als de handigste activeringsoptie beschouwd. De tweede optie moet alleen worden geselecteerd als u geen werkende netwerkverbinding hebt.

Stap 4

Nadat u "Windows via internet activeren" hebt gekozen, voert u de productcode in die op de doos met de gelicentieerde schijf is afgedrukt. Als de combinatie correct is ingevoerd, ziet u een bericht over de succesvolle activeringsprocedure.

Stap 5

Selecteer Andere activeringsmethoden weergeven om de code per telefoon te ontvangen. Voer vervolgens uw productcode in, die wordt weergegeven op de schijf van Windows 7. Klik vervolgens op de link "Gebruik het automatische telefoonsysteem". Selecteer in het volgende venster het land van uw verblijf en bel het telefoonnummer dat op het scherm wordt weergegeven.

Stap 6

Volg de instructies van het antwoordapparaat om de activering te voltooien. Het automatische programma zal u vragen om de productcode in te voeren, die op het scherm wordt weergegeven. Het invoeren moet gebeuren via het telefoontoetsenbord. Als de bewerking correct is uitgevoerd, krijgt u een activeringscode die u moet opschrijven of onmiddellijk moet invoeren in het activeringsprogrammavenster. Als u de code niet correct kunt invoeren, blijft u aan de lijn om met een Microsoft-ondersteuningsspecialist te spreken.

Aanbevolen: