Hoe Het Bluetooth-stuurprogramma Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bluetooth-stuurprogramma Te Verwijderen?
Hoe Het Bluetooth-stuurprogramma Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Bluetooth-stuurprogramma Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Bluetooth-stuurprogramma Te Verwijderen?
Video: How to Reinstall Bluetooth Driver in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om stuurprogramma's van uw computer te verwijderen. Vaak is deze operatie nodig voor de daaropvolgende herinstallatie van de werkende configuratie. In dit geval moet de verwijdering volledig worden gedaan met het opschonen van het register.

Hoe het Bluetooth-stuurprogramma te verwijderen?
Hoe het Bluetooth-stuurprogramma te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Open het configuratiescherm van uw computer en selecteer het menu Programma's toevoegen of verwijderen. Wacht tot de lijst is opgebouwd en zoek het stuurprogramma voor uw Bluetooth-adapter op naam.

Stap 2

Houd er rekening mee dat op dit moment alle programma's die dit stuurprogramma gebruiken, moeten worden gesloten; ook mag het zelf niet worden gestart door een van de gebruikers van het huidige besturingssysteem. Bovendien moet de controller zelf worden losgekoppeld of verwijderd uit de USB-poort van de computer.

Stap 3

Selecteer het met de linkermuisknop en selecteer de actie "Verwijderen" aan de rechterkant, volg vervolgens de menu-instructies, voer de benodigde items uit en start de computer opnieuw op. Open de map Program Files op uw lokale schijf en zoek naar de map op basis van de naam van de externe driver.

Stap 4

Als er een is, verwijder deze dan. Wis ook het register met vermeldingen over het eerder geïnstalleerde apparaatstuurprogramma van de Bluetooth-adapter. Open het met de opdracht Regedit en zoek naar de naam van het stuurprogramma. Verwijder onnodige vermeldingen.

Stap 5

Open apparaatbeheer van uw computer. Dit wordt gedaan in het eigenschappenmenu op het tabblad Hardware of door op de toetscombinatie Win + PauseBreak te drukken. Zoek uw Bluetooth-adapter tussen de draadloze apparaten, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Rol terug driver" in de eigenschappen.

Stap 6

Wijzigingen toepassen en opslaan, start uw computer opnieuw op. Dit geldt ook in gevallen waarin deze adapter in het moederbord is ingebouwd en geen aparte software voor installatie heeft. De installatie ervan in de toekomst kan zowel vanaf de installatieschijf als via de internetverbinding in de hardware-installatiewizard plaatsvinden. Probeer in geval van een storing gewoon de driver voor de eerste keer bij te werken.

Aanbevolen: