Een Telefonische Vergadering Organiseren

Inhoudsopgave:

Een Telefonische Vergadering Organiseren
Een Telefonische Vergadering Organiseren

Video: Een Telefonische Vergadering Organiseren

Video: Een Telefonische Vergadering Organiseren
Video: Hoe vergader je in Microsoft Teams? Het organiseren, het vergaderen, de afronding incl mogelijkheden 2024, Mei
Anonim

Als je het Skype-programma gebruikt voor communicatie, dan weet je waarschijnlijk dat het programma de mogelijkheid heeft tot een collectieve chat. Conferentiegesprekken zijn echter nog niet geïmplementeerd. Om live communicatie met meerdere gesprekspartners tegelijk te organiseren, hebt u daarom een ander programma nodig, bijvoorbeeld ooVoo.

Een telefonische vergadering organiseren
Een telefonische vergadering organiseren

Noodzakelijk

ooVoo-programma

instructies:

Stap 1

Download de ooVoo-app door de officiële website https://www.oovoo.com/ te bezoeken. Installeer het programma op de lokale systeemschijf van een pc. Dergelijke software zou zich daar moeten bevinden. Nadat de installatie is voltooid, biedt het programma aan om een nieuwe gebruiker aan te maken. Vul de informatie in de daarvoor bestemde formuliervelden in. Net als in Skype wordt uw ooVoo-login gebruikt om andere gesprekspartners met elkaar te verbinden. Vertel het je vrienden en voeg ze toe aan je contactenlijst. Je kunt gewoon bellen en videobellen. Om verbinding te maken met een andere gebruiker, klikt u op het groene handsetpictogram naast het geselecteerde contact.

Stap 2

Voeg gesprekspartners toe aan het gesprek met de knop "Uitnodigen". Het videobeeld van de ene gesprekspartner zal opzij bewegen en ernaast wordt een ander videosignaal toegevoegd. Voor drie personen is videoconferentie in het ooVoo-programma gratis, voor meer moet u een klein bedrag overmaken. Het leukste van ooVoo is dat je vrienden geen kopie van het programma hoeven te hebben om mee te praten. U hoeft uw vriend alleen maar de link naar de videoconferentie te sturen, die beschikbaar is door op de knop "Videogesprek op internet" te klikken. Na het activeren van de link in de browser wordt je vriend automatisch toegevoegd aan het gesprek.

Stap 3

Het ooVoo-programma heeft alle functies van het gebruikelijke Skype, is niet minder mooi vormgegeven en heeft duidelijke bedieningselementen. Bovendien kunt u nu met meerdere mensen tegelijk praten door ze een link naar de conferentie door te geven. Houd er rekening mee dat een goede internetverbinding vereist is voor normale videoweergave en spraakontvangst, dus probeer de meest optimale tariefopties te gebruiken bij uw provider.

Aanbevolen: