Lokale Netwerkverbinding Herstellen

Inhoudsopgave:

Lokale Netwerkverbinding Herstellen
Lokale Netwerkverbinding Herstellen

Video: Lokale Netwerkverbinding Herstellen

Video: Lokale Netwerkverbinding Herstellen
Video: Windows: Netzwerkverbindung zwischen zwei Computern herstellen 2024, Mei
Anonim

Bij het uitvoeren van de bewerking LAN-verbinding herstellen wordt ervan uitgegaan dat de gebruiker beheerderstoegang heeft tot de bronnen van de computer. Geen extra software nodig.

Lokale netwerkverbinding herstellen
Lokale netwerkverbinding herstellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de verbinding met de internetprovider, waarvan de status wordt aangegeven door de indicatoren van de kabel- of DSL-modem, tot stand is gebracht, of schakel het apparaat uit en vervolgens in.

Stap 2

Open het contextmenu van het "Netwerk"-pictogram in de rechterbenedenhoek van het computerscherm en selecteer de opdracht "Diagnose en reparatie" om de controle van de verbinding via het lokale netwerk uit te voeren.

Stap 3

Volg de instructies in de wizard.

Stap 4

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de procedure voor het corrigeren van de lokale netwerkverbinding uit te voeren.

Stap 5

Open het knooppunt "Netwerkverbindingen" door te dubbelklikken en open het contextmenu van het item "LAN of High-Speed Internet" door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 6

Geef de opdracht "Fix" op en klik op OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingevoerd wanneer u fout 691 ontvangt of schakel de vereiste verbinding in wanneer fout 769 wordt weergegeven.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om fout 651 op te lossen "De modem heeft een fout gemeld."

Stap 9

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om de uitvoering van de opdracht voor het uitvoeren van de opdrachtregeltool te bevestigen.

Stap 10

Voer netsh winsock reset in het tekstvak van de opdrachtprompt in en druk op de functietoets Enter om de opdracht uit te voeren.

Stap 11

Schakel de gewenste LAN-verbinding in wanneer u fout 633 "Modem of ander communicatieapparaat is al in gebruik of niet geconfigureerd" ziet, of schakel TCP / IP in wanneer u fout 720 "Kan geen verbinding maken met externe computer" ziet.

Aanbevolen: