Een Netwerkverbinding Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Netwerkverbinding Verwijderen
Een Netwerkverbinding Verwijderen

Video: Een Netwerkverbinding Verwijderen

Video: Verwijderen van opgehoopte kalk, zeep en vet. 2022, December
Anonim

Als uw lijst met netwerkverbindingen verbindingen bevat die lange tijd niet zijn gebruikt en gewoon niet meer nodig zijn, kunt u ze verwijderen om niet in de war te raken. Het duurt niet lang en vereist geen speciale kennis.

Een netwerkverbinding verwijderen
Een netwerkverbinding verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik eerst op de knop "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm". Zoek de snelkoppeling "Netwerkverbindingen" en start deze. Als u de categorieweergavemodus hebt ingeschakeld, bevindt de snelkoppeling zich in het gedeelte "Netwerk- en internetverbinding". Zoek degene die u wilt verwijderen in de lijst met verbindingen.

Stap 2

Er zijn verschillende beperkingen bij het verwijderen van netwerkverbindingen. Als de netwerkverbinding die u niet nodig hebt deel uitmaakt van de netwerkbrug, verwijder dan de netwerkbrug zelf (die u later opnieuw kunt maken als u deze nodig hebt) voordat u deze verwijdert. U moet geen virtuele verbindingen verwijderen die door netwerkprogramma's zelf zijn gemaakt (bijvoorbeeld virtuele privénetwerkadapters die zijn gemaakt door OpenVPN of Hamachi) - ze worden verwijderd door middel van deze programma's. Het heeft ook geen zin om de verbindingen van netwerkkaarten en IEEE-1394 (Fire-Wire) adapters te verwijderen - ze zullen nog steeds opnieuw worden gemaakt door het besturingssysteem bij de volgende herstart. Sommige van de beschreven verbindingen kunnen eenvoudigweg niet worden verwijderd - het menu-item "verwijderen" is voor hen niet beschikbaar.

Stap 3

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de verbinding en selecteer "verwijderen"

Populair per onderwerp