Grote Bestanden Verzenden

Inhoudsopgave:

Grote Bestanden Verzenden
Grote Bestanden Verzenden

Video: Grote Bestanden Verzenden

Video: Grote Bestanden Verzenden
Video: Grote bestanden versturen 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om een groot bestand via internet te verzenden met gewone e-mail. Films, muziekopnamen, fotocollecties of archief van documenten kunnen via speciale netwerkhosting naar de geadresseerde worden gestuurd.

Grote bestanden verzenden
Grote bestanden verzenden

instructies:

Stap 1

Grote bestanden kunnen worden verzonden via online messengers: ICQ, Skype, Magnet, enz. U moet gedurende de hele tijd contact houden met de ontvanger van het bestand. De snelheid van gegevensoverdracht in messengers wordt bepaald door de bandbreedte van uw internetverbinding.

Stap 2

Een groot bestand kan worden geüpload naar een van de gratis internethostingservices. Kopieer de link naar het bestand en stuur het naar de ontvanger per e-mail, sms of online messenger. Via de link kan het bestand worden gedownload naar de computer van de ontvanger.

Stap 3

Gebruik de Mail.ru-service. U kunt op deze bron bestanden tot 1 GB downloaden en drie maanden lang opslaan. Als je geen account hebt bij Mail.ru, doorloop dan de registratieprocedure.

Stap 4

Open je profiel op Mail.ru. Ga naar het gedeelte Bestanden @ Mail. Ru. Klik hiervoor bovenaan de website op de knop "Alle projecten". Selecteer in de lijst die verschijnt de regel "Bestanden". Dit gedeelte kan ook worden geopend door https://files.mail.ru in de zoekbalk van de browser te typen.

Stap 5

Klik op de knop Bestand uploaden. Selecteer in het geopende venster het gewenste bestand en klik op de knop "Openen". Wacht tot het downloaden is voltooid. Klik op de knop "Link ophalen". Kopieer de link en stuur deze naar de geadresseerde. Indien nodig kunt u terugkeren naar de pagina met het gedownloade bestand en de link opnieuw ophalen.

Stap 6

Yandex biedt ook bestandsopslagservices. Hun hosting kan maximaal drie maanden bestanden tot 5 GB hosten. U moet zich ook op deze bron registreren.

Stap 7

Log in op uw account. Open het tabblad Yandex-mensen. Klik op de regel "Bestand selecteren". Zoek het gewenste document in het geopende venster en klik op "Openen". Wacht tot het bestand is geüpload naar de server. Nadat de download is voltooid, wordt u een link aangeboden die u kunt kopiëren en naar de geadresseerde kunt sturen.

Aanbevolen: