Een Grote Hoeveelheid Informatie Verzenden?

Inhoudsopgave:

Een Grote Hoeveelheid Informatie Verzenden?
Een Grote Hoeveelheid Informatie Verzenden?

Video: Een Grote Hoeveelheid Informatie Verzenden?

Video: Een Grote Hoeveelheid Informatie Verzenden?
Video: DOCSTREAM - Veilig grote bestanden versturen met wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Wanneer u in het netwerk werkt, kunt u vaak geconfronteerd worden met de noodzaak om een bestand of een groep grote bestanden te verzenden. In dit geval kunt u een eenvoudige reeks acties gebruiken.

Een grote hoeveelheid informatie verzenden?
Een grote hoeveelheid informatie verzenden?

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat het verzenden van de bestanden die u nodig heeft niet mogelijk is via e-mail, omdat hun grootte de maximaal mogelijke grootte van de verzending overschrijdt. U kunt deze stap zetten door te schrijven naar de technische ondersteuning van uw mailserver of door te proberen de bestanden die u nodig heeft bij te voegen. Als je ervan overtuigd bent dat direct verzenden via e-mail niet geschikt voor je is, ga je verder met de volgende stap.

Stap 2

Archiveer de te verzenden bestanden. Selecteer ze hiervoor allemaal met de linkermuisknop of met de shift- en ctrl-toetsen. Nadat u de selectie hebt voltooid, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Toevoegen aan archief" in het vervolgkeuzemenu. Selecteer in de archiverinstellingen het tabblad 'Geavanceerd' en stel vervolgens een wachtwoord in. Hierdoor wordt de toegang van derden tot de gegevens in het archief beperkt. Wacht tot het einde van het aanmaken van het archief, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens en de snelheid van uw computer kan dit lang duren.

Stap 3

Upload het in de vorige stap verkregen archief naar een bestandshostingservice. Laten we deze stap bekijken in het voorbeeld van de site ifolder.ru. Op de hoofdpagina aan de rechterkant ziet u een gedeelte van de pagina waar u een bestand kunt uploaden. Klik op de juiste knop en implementeer het archief dat u eerder hebt gemaakt. Klik op OK en wacht tot het downloaden is voltooid. Dit kan lang duren, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding en de grootte van het archief. Wanneer de download is voltooid, wordt u doorgestuurd naar een pagina met een veld voor het maken van een wachtwoord. Voer het in door de gegevens die op de server zijn geladen te maximaliseren. Daarna wordt u naar een pagina geleid met een link om het gedownloade bestand te downloaden. Kopieer het.

Stap 4

Maak een nieuwe brief aan in je inbox. Plaats de link en het wachtwoord om uw archief te downloaden in de tekst van de brief, evenals het wachtwoord om toegang te krijgen tot het archief. Voer daarna de mailbox van de ontvanger in en klik op de knop "verzenden".

Aanbevolen: