Hoe Het Activeringsvenster Van Windows 7 Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Activeringsvenster Van Windows 7 Te Verwijderen
Hoe Het Activeringsvenster Van Windows 7 Te Verwijderen

Video: Hoe Het Activeringsvenster Van Windows 7 Te Verwijderen

Video: Hoe Het Activeringsvenster Van Windows 7 Te Verwijderen
Video: How to remove your wireless network in Windows 7 2024, Mei
Anonim

Het Windows-activeringsvenster kan verschijnen voor gebruikers die ofwel een illegale versie van het besturingssysteem gebruiken, of nog geen tijd hebben gehad om het softwareproduct te activeren.

Hoe het activeringsvenster van Windows 7 te verwijderen
Hoe het activeringsvenster van Windows 7 te verwijderen

Verificatie van het Windows-besturingssysteem (Windows-activering) is een procedure die controleert op de aanwezigheid van originele bestanden in het besturingssysteem en de licentie zelf (inclusief de sleutel die is ingevoerd tijdens de installatie van het besturingssysteem). Als het besturingssysteem een dergelijke test niet heeft doorstaan, wordt het vermogen van de gebruiker om met de computer te werken aanzienlijk verminderd. Meestal verschijnt er een overeenkomstig bericht wanneer het besturingssysteem de controle in de rechterhoek van het bureaublad niet doorstaat.

De meest populaire manier

Er zijn verschillende redenen voor dit bericht en verschillende oplossingen. Ten eerste kunnen niet alle pc-gebruikers het zich veroorloven een gelicentieerde versie van het besturingssysteem te kopen, aangezien één schijf meer dan vijfduizend roebel kan kosten. Als er geen gelicentieerd exemplaar op de computer is geïnstalleerd, moet u eerst de OS-updateservice uitschakelen. Als deze service desondanks niet op tijd is uitgeschakeld en er een zwart scherm verschijnt dat aangeeft dat het exemplaar van Windows niet is geverifieerd, moet u de updates verwijderen: KB971033 en KB915597. Om ze te vinden en te verwijderen, moet u met de rechtermuisknop op "Deze computer" klikken en "Eigenschappen" selecteren in het contextmenu. In de eigenschappen moet de gebruiker "Windows Update" selecteren en naar het tabblad "Geïnstalleerde updates" gaan. Een hele lijst van alle updates die ooit zijn geïnstalleerd en tot op de dag van vandaag worden gebruikt, verschijnt hier. Met behulp van de zoekfunctie moet u berichten vinden zoals: "Update for Microsoft Windows KB915597" en "Update for Microsoft Windows KB971033". Het is vermeldenswaard dat de eerste update wordt gebruikt door de standaard "Windows Defender" (Widnows Defender), die analoog is aan antivirussoftware. Deze updates moeten worden geselecteerd en verwijderd met de juiste knop.

Service en speciale softwarefuncties uitschakelen

Daarnaast kan het probleem ook in de sppsvc-service liggen. Als gevolg hiervan moet het worden gevonden en uitgeschakeld. Dit kan in het menu "Beheer", dat zich in het "Configuratiescherm" bevindt. Wanneer het venster "Beheer" wordt geopend, moet u naar het tabblad "Services" gaan en de zoekfunctie gebruiken om sppsvc te vinden. Wanneer het wordt gevonden, moet het worden uitgeschakeld (de "Stop"-knop). Als gevolg hiervan moet de computer opnieuw worden opgestart en moet het probleem worden opgelost.

Het is vermeldenswaard dat er een speciaal programma is waarmee u het Windows-activeringsvenster kunt verwijderen - RemoveWAT21. Dit kleine programma is in staat om een urgent probleem op alle mogelijke manieren op te lossen (waarvan er veel zijn). Het kan werken met updates, of met het register, enz. Om van het activeringsvenster af te komen, hoeft u alleen RemoveWAT21 te downloaden en op de speciale knop "RemoveWAT" te drukken. Nadat de computer opnieuw is opgestart, verdwijnt het activeringsvenster van het besturingssysteem. Indien nodig kunt u de originele gegevens herstellen met de knop "Restore WAT".

Aanbevolen: