Apparaatvergrendeling Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Apparaatvergrendeling Uitschakelen
Apparaatvergrendeling Uitschakelen

Video: Apparaatvergrendeling Uitschakelen

Video: Apparaatvergrendeling Uitschakelen
Video: Hoe Fitbit Versa 2 te vergrendelen 2024, Mei
Anonim

DeviceLock zorgt voor de veiligheid van het werken met gegevens op uw computer en voorkomt het lekken van informatie via verschillende apparaten die erop zijn aangesloten. Het probleem is dat het vrij moeilijk is om een actief DeviceLock-programma te deactiveren.

Apparaatvergrendeling uitschakelen
Apparaatvergrendeling uitschakelen

instructies:

Stap 1

Schakel het automatisch starten van DeviceLock-software op uw computer uit. U kunt dit doen door het menu Opstarten te wijzigen in de lijst met programma's die vanuit Start worden geopend. Sluit vervolgens de applicaties die u gebruikt, sla de benodigde gegevens op en start uw computer opnieuw op. Tegelijkertijd worden programma's niet geladen, maar alles kan ook afhangen van het type account, in sommige gevallen is het onmogelijk om de opstartlijst te bewerken.

Stap 2

Om DeviceLock te sluiten, opent u Windows Taakbeheer door op Alt + Shift + Esc of Alt + Ctrl + Delete te drukken. Zoek het DeviceLock-proces op het overeenkomstige tabblad van het geopende venster en klik er met de rechtermuisknop op.

Stap 3

Selecteer in het contextmenu de optie Procesboom beëindigen. In dit geval is het belangrijk om rekening te houden met de beperkingen die zijn opgelegd aan uw computergebruikersaccount, u kunt deze actie het beste namens de beheerder uitvoeren.

Stap 4

Als u DeviceLock-software in de toekomst niet gaat gebruiken, verwijder deze dan van uw computer. Om deze actie uit te voeren, moet u beheerdersrechten hebben of toegang hebben tot een account met de mogelijkheid om de lijst met geïnstalleerde programma's te bewerken.

Stap 5

Houd er rekening mee dat om een programma te verwijderen, u het eerst moet sluiten en alle processen die door DeviceLock zijn gestart terwijl u er acties mee uitvoert. Het is het beste om verwisselbare schijven en andere opslagapparaten die momenteel niet in gebruik zijn, los te koppelen van uw computer wanneer u dit doet.

Stap 6

Ga naar het configuratiescherm van uw computer en open het menu Programma's toevoegen/verwijderen en zoek vervolgens DeviceLock in de lijst. Verwijder het volgens de instructies in de menu-items. U kunt het verwijderingsprogramma ook uitvoeren vanuit het menu Programma's in de lijst Start.

Aanbevolen: