Ondersteuningscentrum Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Ondersteuningscentrum Uitschakelen
Ondersteuningscentrum Uitschakelen
Anonim

Het Windows 7-besturingssysteem van Microsoft heeft een enigszins irritant onderdeel. We hebben het over het gebruikersondersteuningscentrum, dat veel aspecten van het computergebruik controleert en voortdurend suggereert om bepaalde acties te ondernemen. Ook is deze add-on erg kwetsbaar voor de acties van een indringer of gewoon een onervaren gebruiker. Daarom verdient het in veel gevallen de voorkeur om het ondersteuningscentrum uit te schakelen.

Ondersteuningscentrum uitschakelen
Ondersteuningscentrum uitschakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop. Hieronder ziet u een venster met een regel voor het invoeren van een opdracht, schrijf services.msc erin en druk op de Enter-toets of de OK-knop. Hiermee wordt de systeemconsole gestart om het opstarten en de werking van services te regelen. Schuif de lijst aan de rechterkant van het venster helemaal naar beneden. Zoek de regel met de tekst "Security Center" en dubbelklik op dit item. Het eigenschappenvenster wordt geopend, waarmee u de parameters voor de werking van deze service kunt definiëren.

Stap 2

Selecteer Uitgeschakeld in de vervolgkeuzelijst onder de kop Opstarttype. Dit element bevindt zich in het midden van het venster. Om toegang te krijgen tot de lijst, klikt u met de linkermuisknop op het label "Auto Start", dat standaard is geselecteerd. Klik vervolgens op de knop "Toepassen" - dit is nodig om de aangebrachte wijzigingen op te slaan. Klik op de knop OK om het bewerkingsvenster te sluiten en het gedeelte met service-instellingen te sluiten.

Stap 3

Open de melding over het loskoppelen van het "Support Center". Onmiddellijk na het uitschakelen van de service, ziet u een pop-upbericht over een nieuw "probleem" met de computer in de rechterhoek van het venster. Klik erop of op het selectievakje in het systeemgebied bij de klok. Klik op de link "Open Support Center" en activeer de opdracht "Configure Support Center", die zich aan de rechterkant van het venster bevindt. U ziet een venster met verschillende selectievakjes. Schakel alle selectievakjes uit en klik op OK om de instellingen op te slaan.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op via het menu Start, de optie Opnieuw opstarten. Eenmaal gelanceerd, ziet u hoogstwaarschijnlijk geen sporen meer van het Action Center. Als dit niet het geval is en sommige waarschuwingen blijven verschijnen, moet u het systeemregister gebruiken.

Stap 5

Open de Register-editor. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start" en selecteert u het menu "Uitvoeren". Voer regedit in een lege regel in en klik op OK. Er wordt een Windows-registervenster geopend. Ga naar HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsWindows Foutrapportage. Om dit te doen, opent u achtereenvolgens de registersleutel HKEY_CURRENT_USER, vervolgens de softwaresleutel, de Microsoft-groep en de Windows-subgroep erin.

Stap 6

Klik met de muisaanwijzer op de onderste regel met het label Windows Error Reporting. In de rechterhelft van het venster ziet u een lijst met registerinstellingen die verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van fouten en berichten aan gebruikers. Dubbelklik op DisableQueue en voer het nummer 1 in het veld Waarde in en klik vervolgens op OK. Doe hetzelfde met de DontShowUI-parameter. Sluit de register-editor.

Stap 7

Schakel het pictogram van het actiecentrum uit. Open hiervoor het paneel voor het bewerken van systeemgroepsbeleid - klik op de knop "Start" en voer de opdracht gpedit.msc in de regel "Programma's en bestanden zoeken". Open het gedeelte "Gebruikersconfiguratie", ga naar de groep "Beheersjablonen" en selecteer "Startmenu en taakbalk".

Stap 8

Zoek aan de rechterkant van de console de optie "Actiecentrumpictogram verwijderen" en dubbelklik erop. Er wordt een bewerkingsvenster geopend waarin u de optie "Inschakelen" aanvinkt en op de knop "Toepassen" klikt. Sluit de Group Policy Console en start uw computer opnieuw op. Het ondersteuningscentrum is nu volledig uitgeschakeld.

Aanbevolen: