Hoe PS2-games Op Pc Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe PS2-games Op Pc Te Spelen
Hoe PS2-games Op Pc Te Spelen

Video: Hoe PS2-games Op Pc Te Spelen

Video: Hoe PS2-games Op Pc Te Spelen
Video: How to Play PS2 games on PC (2020) - Easy Method | Tech Moron 2024, Mei
Anonim

De lancering van PS2-games op pc vindt plaats via speciale emulatorhulpprogramma's, de beste oplossing voor het starten van consolegames. Met moderne emulators kunt u met slechts een paar klikken applicaties starten die voor de PS2 zijn geschreven. Het is voldoende om een redelijk krachtige computer en een besturingssysteem van de Windows- of Linux-familie te hebben.

Hoe PS2-games op pc te spelen
Hoe PS2-games op pc te spelen

Noodzakelijk

  • - PCSX2-emulator;
  • - ISO-afbeelding van de PS2-game

instructies:

Stap 1

Download de PCSX2-emulator van de officiële website van de ontwikkelaar. Houd er rekening mee dat op de computer de nieuwste versie van DirectX moet zijn geïnstalleerd, die ook kan worden gedownload van de officiële website of op de schijf met nieuwe games.

Stap 2

Voer het emulator-installatieprogramma uit. De installatiewizard wordt geopend en vraagt u naar de gewenste interfacetaal. Specificeer het type video-plug-in - SSE2, SSSE3 of SSE4.1. Core2 Duo-bezitters kunnen de laatste installeren, terwijl AMD-bezitters SSE2 nodig hebben.

Stap 3

Download bios voor PCSX2 en specificeer in het installatievenster de map waarin het zich bevindt. Vervolgens verschijnt een emulatorvenster en een console, waarin alle emulatieprocessen worden weergegeven.

Stap 4

Het menu "Launch" is direct verantwoordelijk voor de emulatie van het spel. Download de ISO-image van de game die je wilt spelen op je computer. Selecteer onder CD / DVD "Gebruik ISO" en bovenaan - "Selecteer ISO" en "Bladeren …". Selecteer vervolgens "Run CD / DVD (fast)". Ga dan naar het menu "Instellingen".

Stap 5

Klik op het item "GS-venster". Het stelt de beeldverhouding in van het venster waarin het spel wordt geëmuleerd, evenals de resolutie. PS2 ondersteunt 4:3. Als de game niet de mogelijkheid heeft om de 16:9-verhouding in te schakelen, heeft het de voorkeur om de eerste optie te laten staan. Als u de breedbeeldweergave selecteert, wordt beeldvervorming waargenomen.

Stap 6

Het item "Speedhacks" verbetert de snelheid van emulatie door middel van verschillende bewerkingen. Gebruik deze opties zorgvuldig, aangezien u tijdens het spelen verschillende problemen en bijwerkingen kunt ervaren. De schuifregelaars "EE Cyclerate" en "Cycle Rate" hebben weinig effect, dus u kunt ze beter niet aanraken.

Stap 7

Ga naar Instellingen - Video (GS) - Plugin-instellingen. "Renderer" is verantwoordelijk voor de gebruikte DirectX. Schakel bij problemen met de afbeelding het item "Interlacing" in. Schakel de optie Native uit.

Stap 8

Om de besturing te configureren, gaat u naar het menu "Instellingen" - "Joysticks". Nadat je de nodige instellingen hebt gemaakt, kun je je spel starten ("Launch CD / DVD (fast)"). Als er tijdens het spel merkbare vervormingen zijn, kun je altijd terugkeren naar de instellingen en deze wijzigen.

Aanbevolen: