Hoe Te Spelen Met Een Flash Player

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Met Een Flash Player
Hoe Te Spelen Met Een Flash Player

Video: Hoe Te Spelen Met Een Flash Player

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2023, Januari-
Anonim

Met Flash-technologie kunnen programmeurs games en andere applicaties maken zonder na te denken over hun compatibiliteit met verschillende platforms. Een programma om ze uit te voeren, Flash Player genaamd, kan op een Linux- of Windows-computer worden geïnstalleerd, evenals op sommige smartphones.

Hoe te spelen met een flash player
Hoe te spelen met een flash player

instructies:

Stap 1

Controleer of Flash Player op uw computer is geïnstalleerd. Ga hiervoor naar een willekeurige site met flash-games, bijvoorbeeld de volgende:

www.atari.com/arcade/

Probeer een van de spellen uit te voeren. Als dit lukt, is de speler al geïnstalleerd. Wanneer u de Opera Turbo-modus in de Opera-browser gebruikt, moet u om het spel te starten met Flash Player geïnstalleerd, de applet bovendien activeren door op de cirkel op zijn plaats te klikken met de Play-toets (driehoek die naar rechts wijst).

Stap 2

Als u geen Flash Player heeft, download deze dan van de volgende pagina:

www.adobe.com/go/getflashplayer/

Uw besturingssysteem wordt automatisch gedetecteerd.

Stap 3

Nadat de download is voltooid, sluit u alle browsers, pakt u in Linux het archief uit en voert u het script uit, waarvan de naam afhangt van de versie (bijvoorbeeld flashplayer-installer), en in Windows voert u het gedownloade uitvoerbare bestand uit. Om dit te doen, moet u beheerdersrechten hebben, anders wordt de speler op Linux zo geïnstalleerd dat andere gebruikers, behalve u, het niet kunnen uitvoeren en op Windows wordt het helemaal niet geïnstalleerd.

Stap 4

De Flash Player is al geïnstalleerd op de Sony Play Station-serie gameconsoles. Om het te gebruiken, activeer het in de instellingen (hoe dit te doen hangt af van het model van de console), ga dan naar de site met flash-games met de ingebouwde browser. U kunt SWF-bestanden ook in een map op uw geheugenstick met de naam Flash plaatsen en ze vanaf daar uitvoeren met uw browser. Houd er rekening mee dat de console, zelfs met de nieuwste firmware, alleen compatibel is met oude applicaties die zijn ontworpen voor spelerversie 7 en lager.

Stap 5

Nieuwe smartphones met Symbian-besturingssysteem hebben al een Flash-speler. U kunt een SWF-bestand op een dergelijk apparaat uitvoeren via de ingebouwde bestandsbeheerder en soms via de ingebouwde browser. Als de telefoon zo oud is dat Flash Player niet is opgenomen in de firmware, gaat u met de ingebouwde smartphonebrowser naar de bovenstaande downloadpagina. Het model wordt ook automatisch bepaald. Nadat u hebt gewacht op het downloaden van het SIS- of SISX-bestand en wanneer de automatische installatie begint, moet u alle vragen bevestigend beantwoorden. Selecteer de geheugenkaart als installatielocatie. Daarna kunt u beginnen met het starten van flash-games.

Populair per onderwerp