Hoe Beschaving Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Beschaving Te Spelen
Hoe Beschaving Te Spelen

Video: Hoe Beschaving Te Spelen

Video: Videohandleiding: hoe word ik een Flexitarier? 2022, November
Anonim

Civilization is een erg populair spel onder strategen. Maar veel beginners vragen zich af wat de principes en strategie van het spel zijn. Nadat je het begin van het spel hebt gestart, zie je een nogal ongebruikelijke interface. Laten we de principes van het spel van de beschaving doornemen.

Hoe beschaving te spelen
Hoe beschaving te spelen

Het is nodig

Spel "Beschaving"

instructies:

Stap 1

Wanneer je een scenario of gratis spel start, komen we bij de spelinterface. Eigenlijk komt het spel uit de oudheid. Zeg meteen dat als je de tijd later instelt, er ontwikkelingsproblemen kunnen ontstaan. Nieuwere gebouwen hebben een bepaalde basis nodig, die sinds de oudheid gemakkelijker te ontwikkelen is. Het belangrijkste in het spel is om de overwinning te behalen, die op verschillende manieren kan worden bereikt. Het heeft geen zin ze uit te leggen, ze zijn naar ieders smaak. Dus beginnen we onze beschaving weer op te bouwen. We bouwen een nederzetting en sturen een detachement op verkenning. Verkenning is erg belangrijk, met zijn hulp wordt een deel van de kaart geopend en nieuwe beschavingen. Je kunt ook tribale dorpen vinden die bepaalde voordelen kunnen bieden.

Stap 2

In de nederzetting beginnen we met de bouw van een detachement bouwers. Helemaal aan het begin van het spel hebben oorlogen niet altijd zin, dus leg meer nadruk op de economie en infrastructuur. Nadat je de eerste ploeg bouwers hebt gemaakt, kun je beginnen met het maken van een ploeg krijgers en deze op de verdediging van de stad zetten (de knop "versterken").

Stap 3

Met de hulp van een team van bouwers bewerken we het gebied rond je stad, bouwen we boerderijen, mijnbouwbedrijven, huizen, weiden en meer. Tegelijkertijd bestuderen we nieuwe technologieën. Probeer de technologieën te onderzoeken die het minst kosten.

Stap 4

We dubbelklikken op de stad en openen de interface. Alles is hier eenvoudig en duidelijk. We wenden ons tot de hamers die naast de naam van de stad staan. Dit is de "valuta" die de bouwsnelheid van gebouwen in de stad bepaalt. Hoe meer er zijn, hoe minder bewegingen er nodig zijn om een ​​bepaald gebouw te bouwen. De kosten van gebouwen kunnen worden bekeken door er met de muis over te gaan.

Stap 5

Om technologie sneller te ontwikkelen, moet je gebouwen bouwen die verantwoordelijk zijn voor de wetenschap. Bibliotheken, universiteiten en observatoria zouden in alle steden moeten zijn voor een betere productiviteit. We bouwen banken, markten en verbeteren land voor inkomen in de vorm van goud. Goud wordt voornamelijk gebruikt om militaire eenheden te verbeteren.

Stap 6

We bouwen de volgende steden, hiervoor creëren we een kolonist. We verbinden alle objecten om het land te verbeteren, met steden. Dit is nodig voor de ontwikkeling van infrastructuur en een snellere verplaatsing van eenheden. We zullen elke stad verbeteren. Als we ontevreden zijn, bouwen we gebouwen die de vreugde vergroten. Zo is het ook met de ziekten van burgers. Probeer waar mogelijk wereldwonderen te bouwen.

Stap 7

Na de ontwikkeling van de economie creëren we militaire eenheden en beginnen we onszelf te veroveren of te verdedigen. Probeer krachtigere eenheden te creëren dan je tegenstander. Terwijl u de economie verbetert, moet u niet de militaire industrie leiden. Bouw kazernes voor de eerste ervaring. Val zwakke vijandelijke eenheden aan en pomp zo die van jezelf op. Houd er rekening mee dat elk team zijn eigen speciale tegenstander heeft. Zo zijn cavalerie-eenheden 100 keer zwakker dan speerwerpers en piekeniers.

Door je op deze manier te ontwikkelen, loop je je tegenstanders ver voor. Nadat je een van de opties voor de overwinning hebt gekozen, begin je er koppig naar te streven.

Populair per onderwerp