Een Beheerders-css Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Beheerders-css Toevoegen
Een Beheerders-css Toevoegen

Video: Een Beheerders-css Toevoegen

Video: Een Beheerders-css Toevoegen
Video: Модальные окна (попапы) на HTML CSS JavaScript. Всплывающие окна. Как это сделать? 2024, Mei
Anonim

Het computerspel Counter Strike is populair onder gebruikers, vooral vanwege de mogelijkheid om via internet of via een lokaal netwerk te spelen. Naast de officiële CS-servers zijn er ook servers die door de gebruikers zelf zijn gemaakt. Soms wordt de maker van de server geconfronteerd met het probleem om toegang te krijgen tot het beheerdersaccount.

Een beheerders-css toevoegen
Een beheerders-css toevoegen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Schakel de СSS-server in met behulp van het bestand hlds.exe, voer in het veld RCON-wachtwoord het wachtwoord in om toegang te krijgen tot de serverconsole. Dit is vereist om een beheerdersaccount toe te voegen. Of schrijf het commando rcon_password "Voer wachtwoord in" in de console.

Stap 2

Om deze opdracht niet constant in te voeren, kunt u deze toevoegen aan het bestand server.cfg, dat zich in de Cstrike-map van uw server bevindt. Nu kunt u alle benodigde serverinstellingen wijzigen met behulp van de console. U bent dus als beheerder aangemeld bij de CS-server.

Stap 3

Gebruik een andere methode om de CS-server te beheren als u de AMX-mod hebt geïnstalleerd. Open het bestand users.ini met kladblok in de map … / cstrike / addons / amxmodx / configs. Schrijf een regel om een beheerder aan de CS-server toe te voegen.

Stap 4

Voeg een regel toe om een beheerder toe te voegen op Steam ID "Spelnummer" Abcdefghijklmnopqrstu "ce". Schrijf voor het IP-adminpaneel een vergelijkbare regel, maar voer in plaats van het licentienummer van het spel het IP-adres in. Om een beheerdersaccount toe te wijzen via login en wachtwoord, voert u het volgende in: "Gebruikersnaam" "Wachtwoord" "abcdefghijklmnopqrstu" "a". Om de wijzigingen door te voeren zonder de server opnieuw op te starten, schrijft u de opdracht amx_reloadadmins in de console.

Stap 5

Om in te loggen op de server onder een beheerdersaccount, schrijft u in de serverconsole de naam "Administrator login" setinfo "_pw" "Administrator password". U kunt ook de regel bind "=" "amxmodmenu" toevoegen om het serverbeheer te vergemakkelijken. Wanneer u vervolgens op de knop "Gelijk" drukt, wordt het beheermenu geopend.

Aanbevolen: