Een Niveau In Het Spel Voltooien

Inhoudsopgave:

Een Niveau In Het Spel Voltooien
Een Niveau In Het Spel Voltooien

Video: Een Niveau In Het Spel Voltooien

Video: Een Niveau In Het Spel Voltooien
Video: New Super Mario Bros. U (Deluxe) - Full Game (All Worlds, 100% Multiplayer Walkthrough) 2024, Mei
Anonim

De spellen zijn soms behoorlijk moeilijk en spelers hebben problemen om ze te voltooien. Gewoonlijk heeft elk spel een bepaald level-passing-systeem en het moet worden begrepen om alle taken met succes te voltooien.

Een niveau in het spel voltooien
Een niveau in het spel voltooien

instructies:

Stap 1

Kijk of er een zelfstudieniveau of andere aanwijzingen in het spel zijn. Meestal beginnen de meeste games met training, maar de speler kan deze modus per ongeluk uitschakelen in de instellingen of deze expres overslaan om meteen te beginnen met spelen. Verwaarloos de "zelfstudie" niet, als het spel moeilijk bleek te zijn, is het beter om terug te keren naar het begin en de basis goed onder de knie te krijgen.

Stap 2

Verken de besturing in de game-instellingen. In sommige gevallen voorzien de ontwikkelaars in het gebruik van speciale toetsen en acties om door bepaalde plaatsen in de levels te gaan. Pas de besturing zo aan dat het handig voor je is, anders kun je problemen ondervinden met het spelen.

Stap 3

Spaar vaker. Als het spel een snel opslagsysteem heeft, is het beter om de gameplay direct te onthouden na het passeren van moeilijke plaatsen en/of ervoor, anders loop je bij verlies ver achter en overwin je alle obstakels weer.

Stap 4

Vind video-walkthroughs van het spel op internet of op de installatieschijf. Dit zal u helpen snel om te gaan met lastige gebieden. Bezoek ook verschillende forums en sites gewijd aan het spel. Ze kunnen ook verschillende geheimen en tips voor de gameplay beschrijven.

Stap 5

Ontdek cheatcodes voor het spel. Dit zijn speciale commando's die in de console of direct tijdens het spelen worden ingevoerd en de speler verschillende voordelen geven, zoals onsterfelijkheid, onzichtbaarheid, hoge sprongen, etc. Als de codes ontbreken, zoek dan naar trainers - kleine programma's die gelijktijdig met het spel moeten worden uitgevoerd. Ze activeren verschillende trucs door op bepaalde toetsen te drukken.

Stap 6

Installeer regelmatig updates en patches voor de game vanaf de ontwikkelaarssite. Ze repareren allerlei fouten, waardoor de doorgang van sommige plaatsen erg moeilijk of zelfs onmogelijk was.

Aanbevolen: