Hoe Het Spel "de Sneeuw Van Vorig Jaar Viel" Te Voltooien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "de Sneeuw Van Vorig Jaar Viel" Te Voltooien
Hoe Het Spel "de Sneeuw Van Vorig Jaar Viel" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel "de Sneeuw Van Vorig Jaar Viel" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

Iedereen herinnert zich de goede kindercartoon "Vorig jaar viel de sneeuw", maar niet iedereen weet dat er een computerspel is gemaakt op basis van deze cartoon, die kinderen veel plezier zal bezorgen vanwege het gebruiksgemak, interessante raadsels, mooi graphics en de mogelijkheid om snel en succesvol alle gametests te doorstaan. Gebruik je muis om het spel te besturen en gebruik de spatiebalk om je inventaris te besturen. Om een item toe te passen op je held, klik je op hem met dit item.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

instructies:

Stap 1

Aan het begin van het spel, klik op de emmer om een blikje ingeblikt voedsel te krijgen, pak de koevoet. Haal dan de vis uit de pot en geef hem aan iedereen die je tegenkomt. Drink een biertje. Ga naar beneden naar de vrouw die de kleren wast, en ga dan naar links en pak de steen met de speer. Gebruik een lege fles op het eiland aan de linkerkant en haal er dan twee kledingstukken uit met een speer. Houd de hoed voor jezelf en geef het tweede ding aan de vrouw met het ondergoed.

Stap 2

Pak de zeep en ga naar rechts. Gooi de hoed in de struiken en gebruik de steen om de wolf wakker te maken. Gebruik een toverstaf om een appel van zeep te maken, ga naar het volgende scherm, pak een vijzel, vouw de hut open en geef Baba Yaga een verjongende appel. Pak een bezem en plaats een vijzel in de hoek van de hut. Klim in de stoepa en zet af met een bezem, ga de weg op.

Stap 3

Pak de bezem en klop op het raam. Klop na een tijdje weer op het raam zodat de man om water vraagt. Ga de tuin in, verwijder de wortel van de sneeuwman en verwijder de pot van het hek. Ga naar de hut.

Stap 4

Pak de boom en breng hem over naar de achtertuin naar de mortel. In de hut praat je met de huurder, pak de sleutel van hem en open de schuur links van de ingang van het huis. In de schuur neem je een schapenvacht jas en brand je door het luik met een bezem. Gebruik onderaan een toverstaf om het gewicht licht te maken, neem deze mee en doe de kool in de pan.

Stap 5

Geef de kool aan de huurder; neem de champagne van de tafel. Trek aan het klokgewicht en verzamel de schroeven. Op het erf, loop over het veld naar de haas, warm hem op en geef de wortel voor de haas om een stok mee te nemen. Verander het gewicht in een hamer en sla de schroeven erin.

Stap 6

Gebruik in de volgende handeling je toverstaf om in een prins te veranderen. Lees het bord en ga naar rechts. Er zouden drie kruisbogen in het venster moeten verschijnen - klik op de zeemeermin om er een te krijgen.

Stap 7

Keer terug naar de splitsing en ga rechtdoor. Verwijder de pijl van het kikkerskelet en laad de kruisboog. Keer dan terug naar de splitsing en ga naar links. Op de weg bij de schedel, zet een veer, schiet afwisselend op het derde en eerste doelwit. Hang aan de brug om het bord eraf te trekken, plaats het op de veer en spring. Draai de hendels langs de muur eerst naar beneden, dan omhoog en dan weer omlaag. Draai de eerste cirkel één keer, de tweede twee keer en de derde één keer.

Stap 8

Beklim de trap en loop over de brug. Gooi pijlen naar de hoofden van de Serpent-Gorynych, praat met Vasilisa en volg dan de weg rechts van de kachel. Verzamel het veen in het moeras met een net, maak een touw van de slang en droog het veen vervolgens op de steen. Pak de riemen op en bind ze vast met touw. Zet de mast op. Ga terug naar het fornuis, leg de turf op de kolen, pak de taarten en drijf weg.

Stap 9

Steek de hoge ijsschots over, die de brug nadert, pak de hooivork van de stapel. Ga eerst naar rechts en dan naar links. Pak de sleutel onder het kleed en klop dan op de deur. Pak de rollende machine op, en ga dan naar rechts en open het bad. Neem een bende en een tas in het bad. Giet hooi in de zak, jaag de wolf de grot uit.

Stap 10

Als je het lijk van een koe ziet, val je naar beneden. Klim weer omhoog en verwijder de gehoornde schedel van de muur. Ga naar beneden en leg het stro neer. Wrik de boomstammen los met de gehoornde schedel, verwijder de houweel en gebruik de rolmachine op de semafoor. Er gaat een gat open. Ga er doorheen, pak de emmer op en volg dan de rails naar rechts tot je een boor ziet. Plaats de emmer boven je hoofd en maak een gaatje. Schuif het vat, dek af met een emmer en sta op. Het spel voltooid.

Aanbevolen: