Hoe Het Spel "Heroes Of Might And Magic 5" Te Voltooien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Heroes Of Might And Magic 5" Te Voltooien
Hoe Het Spel "Heroes Of Might And Magic 5" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel "Heroes Of Might And Magic 5" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel
Video: Герои Меча и Магии 5 - Повелители Орды - Пролог+Воля Асхи - Сложность "Герой" - Прохождение #1 2024, Mei
Anonim

Heroes of Might and Magic 5 is een voortzetting van de Heroes of Might and Magic-gameserie. Deze strategie combineert veel van de voordelen van de vorige delen en heeft ook mooie graphics.

Hoe het spel te voltooien
Hoe het spel te voltooien

Helden van macht en magie 5

Heroes of Might and Magic 5 is een strategiespel waar gamers al heel lang dol op zijn. Het hele punt van het spel is als volgt: de speler heeft een bepaalde held (of helden) die hun eigen magische vaardigheden, vaardigheden en natuurlijk hun leger kunnen ontwikkelen. De game bevat verschillende rassen: barbaren, mensen, ondoden, demonen, magische en ondergrondse wezens, kabouters. In een spel voor één speler kan de speler elke kant kiezen en ervoor vechten tot het bittere einde.

De campagne in het spel Heroes of Might and Magic 5 is een afzonderlijk, onderling verbonden verhaal, dat zijn eigen, unieke helden, plot, niet-standaard beurten, enz. heeft. Opgemerkt moet worden dat de campagne in dit spel erg lang duurt (minimaal 12 uur gameplay), en naast het origineel heeft de game twee speciale toevoegingen die het verhaal voortzetten. Hierdoor kun je het spel niet in één of twee avonden uitspelen.

Walkthrough voor spel Heroes of Might and Magic 5

Het is de moeite waard om één belangrijke nuance op te merken die zal leiden tot een definitieve en onvoorwaardelijke overwinning: de speler moet zijn held zo snel mogelijk ontwikkelen en tegelijkertijd zijn leger niet vergeten.

De plot van het spel begint met een campagne voor de mensen. De eerste missie bevat niets ingewikkelds. De speler hoeft alleen maar langs de weg naar het einde van het pad te komen, terwijl hij de vaardigheid van logistiek en autocontrole ontwikkelt. In de tweede missie moet je de stad "Longbows" en "Ash" veroveren. Om de tweede te veroveren, heb je een klein leger nodig, dus je moet materialen inslaan en ontwikkelen. Nadat je het kasteel hebt veroverd, moet je 100 boogschutters inhuren en de missie eindigt. De derde taak is om de goudmijn te veroveren en alle tegenstanders op de kaart te vernietigen. De missie eindigt wanneer de laatste vijandelijke held is vernietigd. De vierde taak omvat de verovering van de stad "Light Forest", waarna je de verhaalheld moet ontmoeten. De vijfde taak is de moeilijkste van al het bovenstaande. De speler moet de belegering van het kasteel in bedwang houden en tegelijkertijd de bondgenoot beschermen - Godric.

De tweede campagne is voor demonen. In de eerste missie moet je langs de weg gaan en onderweg hordes vijanden bevechten. In de tweede taak is alles ongeveer hetzelfde - je moet het pad naar het fort volgen en het veroveren, waarna de belegering van het kasteel begint. De eerste vijand moet worden gedood en de tweede kan verloren gaan. Hiermee is de taak voltooid.

De derde campagne omvat de verovering van alle vijandelijke forten. Om dit te doen, moet je een goed leger verzamelen en elk van hen op zijn beurt grijpen. In de vierde missie is alles ook uiterst eenvoudig. De speler heeft een kasteel dat geleidelijk moet worden ontwikkeld (wezens huren, gebouwen bouwen, enz.). Wanneer het leger sterk genoeg wordt, kun je langs de weg gaan, alle vijanden vernietigen en uiteindelijk het vijandelijke schip veroveren. In de vijfde missie is alles erg verwarrend. Om het te voltooien, moet je een aantal eilanden verkennen, waarvan er één een kerker heeft. In deze kerker zullen draken elkaar ontmoeten, die alleen kunnen worden vernietigd als het leger sterk genoeg is. Na hun vernietiging gaat de speler naar een ander eiland en verschijnt het laatste filmpje.

Aanbevolen: