Quests Voltooien In "Space Rangers - 2"

Inhoudsopgave:

Quests Voltooien In "Space Rangers - 2"
Quests Voltooien In "Space Rangers - 2"

Video: Quests Voltooien In "Space Rangers - 2"

Video: Quests Voltooien In
Video: КАК ПРЕВРАТИТЬ «КОСМИЧЕСКИЕ РЕЙНДЖЕРЫ 2: РЕВОЛЮЦИЯ HD» В ИГРУ МЕЧТЫ В 2020 ГОДУ? [ИГРОВОЙ ТЮНИНГ] 2024, Mei
Anonim

Het spel "Space Rangers 2" werd tegelijkertijd een voortzetting van het eerste deel en de verbeterde versie ervan. Het spel combineert op harmonieuze wijze verschillende genres. Hier kun je vechten op de planeet, het veroveren van kwaadaardige robots, vijandige schepen in de ruimte bevechten, tegelijkertijd je vaardigheden ontwikkelen, taken voltooien en zelfs tekstavonturen. Soms is het moeilijk om erachter te komen hoe je speurtochten moet voltooien in "Space Rangers - 2", maar dit is het meest opwindende deel van het spel. Door missies te voltooien, kun je snel rijk worden en je schip ontwikkelen.

Hoe speurtochten te voltooien in
Hoe speurtochten te voltooien in

instructies:

Stap 1

Aangekomen op de planeet gaan we naar de overheid of drukken we gewoon op de G-toets.

Stap 2

Wij vragen de consul of er een speciale opdracht voor u is.

Stap 3

Als de relatie met het ras op de planeet waarop u zich bevindt normaal is, dan zal de consul u voorwaarden en een beloning dicteren.

Stap 4

Het is het beste om de taak te kiezen om een soort vracht naar een andere planeet te brengen, het is eenvoudig en snel. Het belangrijkste is dat je bij aankomst op een bepaalde planeet een beloning ontvangt door de regering te betreden.

Stap 5

Er zijn complexere taken, maar de vergoeding daarvoor is aanzienlijk hoger. Een van de moeilijkste is het vinden van een bepaald schip en het vernietigen. In deze zoektocht is het niet duidelijk waar het gewenste schip zich op dit moment kan bevinden. Om dit te begrijpen, moet je naar het informatiecentrum op de planeet gaan en op het tabblad "Nieuws" naar het gedeelte "Zoeken", dat wordt aangegeven door een vergrootglas.

Stap 6

Dan is alles eenvoudig en intuïtief. We kiezen wat we zoeken. In ons geval moet u het gedeelte "Personen" invoeren en de naam van het gewenste schip invoeren. Het systeem zal ons vertellen waar dit schip nu is. Nu weten we precies waar we heen moeten vliegen.

Stap 7

Soms, tijdens het zoeken naar een "schuldig" schip, geeft het informatiecentrum u het antwoord dat er geen objecten zijn gevonden die aan het verzoek voldoen. Dit betekent dat dit schip al is vernietigd. Je hoeft alleen maar terug te keren naar de planeet waar je de zoektocht hebt gedaan om een beloning te ontvangen.

Stap 8

Er zijn speurtochten om het schip een bepaald aantal beurten te begeleiden. Meestal verschijnt dit schip in hetzelfde systeem als waar jij bent. Je moet in de buurt zijn voor het geval een van de piraten het bewaakte voertuig aanvalt.

Aanbevolen: