Hoe Zombieboerderij Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Zombieboerderij Te Spelen
Hoe Zombieboerderij Te Spelen

Video: Hoe Zombieboerderij Te Spelen

Video: Hoe Zombieboerderij Te Spelen
Video: Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - Gameplay Part 1 - Backyard Battleground! (Xbox One, PC, PS4) 2024, Mei
Anonim

Het spel "Zombie Farm" zal veel gebruikers van sociale netwerken niet onverschillig laten. Vanaf het eerste gezicht betovert het met zijn heldere en ongewone graphics. In dit spel kun je verschillende planten kweken en grondstoffen verzamelen, gebouwen bouwen en een kolonie ontwikkelen, nieuwe locaties ontdekken, met vrienden spelen en geschenken uitwisselen.

Spannend zoekspel "Zombie Farm"
Spannend zoekspel "Zombie Farm"

Het spel leren kennen

De plot van het spel is vrij origineel: de hoofdpersoon is een zombie die in een onbekende ruimte is beland, waar een stam van dergelijke wezens hem als hun leider kiest. De speler heeft nog een lange weg te gaan en doet veel moeite om de menselijke vorm terug te krijgen. Onder leiding van de leider worden drie zombies gegeven die het gebied zullen bevrijden van rotsblokken en bomen, drankjes zullen bereiden, gewassen zullen oogsten, - in het algemeen, al het huidige werk zullen doen. Helemaal aan het begin van het spel worden de basisprincipes van karakterbeheer en methoden voor het ontwikkelen van kolonies getoond. Het is opmerkelijk dat de hele gameplay zich afspeelt onder grappige muziek en de stem van een grappige commentator.

Hoe voltooi ik de drie zelfstudiemissies?

Nadat de speler bekend is met de basisprincipes van management, wordt hij uitgenodigd om drie trainingsmissies te voltooien. De eerste heet "Flowers of Life" en geeft een overzicht van de teelt van tuingewassen. In deze taak moet je je eerste bedden op een willekeurige plaats planten.

De tweede zoektocht heet "Productie". Om het te voltooien, moet je stenen en boomstammen extraheren om cement te maken. Om dit te doen, moet je met de muis klikken om het gebouw "Lumberjack's Tomb" en "Stonecutter's Tomb" te selecteren, en vervolgens naar een boom of stapel stenen wijzen. De gewonnen stenen en stammen moeten worden gebruikt bij de bouw van de molen, waarin later het cement zelf zal worden gemaakt.

De derde zoektocht heet "Golovnyak": daarin moet je enkele elementen van de collecties verzamelen die tijdens het spel uit volledig ontwikkelde bronnen zullen vallen, en je vrienden 200 geschenken geven. Het duurt behoorlijk lang om de zoektocht te voltooien, en de belangrijkste taak is om de gebruiker te laten wennen aan de gamegemeenschap. Na het voltooien van de trainingstaken krijgt de speler een uitgebreide excursie in het spel, waardoor er in de regel geen problemen optreden bij het passeren van het spel.

Voordelen van het spel "Farm Zombie" ten opzichte van andere online applicaties

1. In het spel "Zombie Farm" bestaat "Energie" niet: hier hoef je niet te wachten op herstel om het spel voort te zetten;

2. Voor alle feestdagen geven de game-ontwikkelaars nuttige geschenken en introduceren ze nieuwe zoektochten;

3. In het spel "Zombie Farm" is het onmogelijk om naar een doodlopende weg te gaan: door de opening van nieuwe locaties en de aanwezigheid van een toenemend aantal speurtochten kun je zonder beperkingen spelen;

4. Je kunt "Zombie Farm" in bijna alle sociale netwerken spelen;

5. Het spel "Zombie Farm" is helemaal gratis.

Aanbevolen: