Mac OS Updaten

Inhoudsopgave:

Mac OS Updaten
Mac OS Updaten

Video: Mac OS Updaten

Video: Mac OS Updaten
Video: Как обновить программное обеспечение на Mac - служба поддержки Apple 2024, Mei
Anonim

Mac OS-updates zijn essentieel om uw computer goed te laten werken met nieuwe toepassingen. Vanwege Apple's overgang van Motorola-processors naar Intel-processors, hebben gebruikers veel vragen met betrekking tot de keuze van de versies van het besturingssysteem. het bijgewerkte besturingssysteem werkt niet op elke processor.

Mac OS updaten
Mac OS updaten

instructies:

Stap 1

Maak een back-up van uw harde schijf voordat u de update van het besturingssysteem start. Negeer deze stap niet, omdat de back-up de oude versie van het systeem intact houdt als de update mislukt. Het is ook de moeite waard om de schijf op fouten te controleren. Ga hiervoor naar "Toepassingen" en selecteer de sectie "Hulpprogramma's". Klik in de lijst die aan de linkerkant verschijnt op de opstartschijf en klik op "Controleren".

Stap 2

Als uw computer op PowerPC draait, heeft u de mogelijkheid om uw OS-versie te upgraden naar Leopard 10.5. Leopard is de nieuwste versie die draait op een Motorola-processor en om deze te installeren moet je een dvd kopen bij een van de officiële Apple-winkels. Nadat u het in het station hebt geplaatst, volgt u de instructies op het scherm.

Stap 3

In het geval dat je Intel-ontwikkeling als processor hebt (zelfs de vroegste versie), is het logischer om direct over te schakelen naar de Snow Leopard-versie. Om het te installeren heeft u 5 GB vrije schijfruimte en 1 GB "RAM" nodig. "Snow Leopard" wordt, net als de vorige versie, alleen op dvd's verspreid.

Stap 4

Om de volgende versies bij te werken, hebt u een internetverbinding nodig, aangezien het bedrijf schijven verwijdert uit het proces van het distribueren van nieuwe besturingssystemen. Als u bijvoorbeeld wilt upgraden van Snow Leopard naar Mountain Lion, moet u eerst upgraden vanaf de originele versie. Dit gebeurt via de Apple website online. Na het installeren van de laatste updates voor versie 10.6.8, heeft uw Mac een programma dat verantwoordelijk is voor het downloaden van nieuwe versies van de online winkel van Apple, de Mac Store.

Stap 5

Als u wilt upgraden naar Mountain Lion, controleert u de statistieken van uw apparaat aan de hand van de vereisten. U moet 2 GB RAM en 8 GB vrije schijfruimte hebben. Als dat zo is, ga dan gerust naar de Mac Store en download het bijgewerkte "besturingssysteem". Het kost je ongeveer $ 19,99.

Stap 6

Nadat u deze versie hebt geïnstalleerd, kunt u de nieuwste bonusversie van Apple krijgen, genaamd Mavericks. Het is een bonus, niet alleen omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van eerdere native versies en Windows OS, maar ook omdat het gratis is. Je kunt de versie downloaden door naar de Mac App Store te gaan en op de knop Downloaden tegenover OS X Mavericks te klikken. De nodige informatie over de compatibiliteit van dit besturingssysteem met computers vindt u door op de link aan het einde van het artikel te klikken.

Aanbevolen: