Hoe Opera Automatisch Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Opera Automatisch Te Updaten
Hoe Opera Automatisch Te Updaten

Video: Hoe Opera Automatisch Te Updaten

Video: Hoe Opera Automatisch Te Updaten
Video: Disable/Stop Opera Browser Auto Update In Window 10 (2020) 2024, Mei
Anonim

Na het wijdverbreide gebruik van internet begonnen softwarefabrikanten automatische updates in hun producten in te bouwen. Het is erg handig, omdat het helpt om de defecten die in de applicatiecode zijn geïdentificeerd zonder enige inspanning van de kant van de gebruiker te elimineren en om het programma aan te vullen met nieuwe functies. De Opera-browser heeft ook zo'n functie - de gebruiker kan deze naar eigen goeddunken in- en uitschakelen.

Hoe opera automatisch te updaten
Hoe opera automatisch te updaten

Het is nodig

Opera-browser

instructies:

Stap 1

Om te profiteren van de automatische update van de versie van Opera die zojuist op het besturingssysteem is geïnstalleerd, zijn geen speciale stappen vereist. Deze instelling is standaard ingeschakeld, dus wacht gewoon op uw volgende browservernieuwingssessie. Het is mogelijk dat hij de nieuwste release die op de Opera-server is geplaatst al heeft gedownload - u zult hier meer over te weten komen na de volgende lancering van de browser. Het programma is zo geconfigureerd dat de vervanging van de oude versie door de nieuwe alleen plaatsvindt wanneer de toepassing wordt geopend, om de huidige surfsessie op het web niet te onderbreken. Na de update geeft de browser een bijbehorend bericht weer en laadt een pagina met korte informatie over de updates van de geïnstalleerde release.

Stap 2

Als de eerder geïnstalleerde browser niet automatisch wordt bijgewerkt, is het waarschijnlijk dat de bijbehorende instelling daarin is gewijzigd en moet u deze opnieuw activeren. Dit moet worden gedaan via het hoofdinstellingenpaneel van Opera - breng het op het scherm met behulp van de Ctrl + F12 "sneltoetsen" of het item "Algemene instellingen" in het gedeelte "Instellingen" van het programmamenu.

Stap 3

Selecteer op de vijf tabbladen van het instellingenvenster de juiste - "Geavanceerd". Het is verdeeld in secties, waarvan de selectie wordt uitgevoerd via de lijst aan de linkerrand van dit tabblad - klik op de regel "Beveiliging". De vereiste installatie wordt in de laatste regel geplaatst - dit is een vervolgkeuzelijst naast het opschrift "Opera-update". De lijst bevat drie items, waarvan de laatste - "Automatisch installeren" - de updatemodus activeert, volledig onafhankelijk van de gebruiker. Een ander item - "Vraag voor installatie" - dwingt de browser wanneer een nieuwe versie op de Opera-server verschijnt, een dialoogvenster weergeven waarin wordt gevraagd of deze moet worden bijgewerkt. Het derde item - "Niet controleren" - schakelt de automatische updatefunctie uit.

Stap 4

Nadat u de gewenste waarde heeft ingesteld, klikt u op de knop OK in het instellingenvenster om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: