Flash Player Updaten

Inhoudsopgave:

Flash Player Updaten
Flash Player Updaten

Video: Flash Player Updaten

Video: Flash Player Updaten
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, Mei
Anonim

Adobe Flash Player is een applicatie waarmee u video- en audiobestanden kunt weergeven via een internetbrowser. De speler is helemaal gratis en het enige dat nodig is, is om deze regelmatig bij te werken.

Flash Player updaten
Flash Player updaten

Wat is Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player is een veelzijdig gratis programma waarmee u pagina's met dynamische inhoud, prachtige speciale effecten en videoclips kunt laden. Deze speler is ook nodig voor degenen die online games spelen via een browser.

Voordat u een nieuwe versie van de speler installeert, moet u uw huidige versie achterhalen en ervoor zorgen dat de update echt nodig is. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van de Adobe Flash Player gaan en de huidige versie van de speler bekijken in de tabel met versie-informatie. Dezelfde pagina bevat de nieuwste versie van de speler op dit moment, en als deze hoger is dan uw huidige versie, moet u de speler bijwerken.

Flash player-update voor IE, Opera en Mozilla Firefox

Om de speler voor Internet Explorer bij te werken, moet je eerst naar de officiële website van de ontwikkelaar gaan. Klik dan op de link "Heeft u een speler nodig voor een andere browser?" en selecteer uw besturingssysteem en IE-browser in de lijst. Vervolgens moet u op de knop "Nu installeren" klikken. Daarna verschijnt het dialoogvenster Bestand downloaden, waar u kunt kiezen om het installatiebestand op uw computer op te slaan of het via een browser uit te voeren.

Voordat u met de installatie begint, verschijnt er nog een dialoogvenster waarin u het programma toestemming moet geven om wijzigingen op de computer aan te brengen (door op de knop "Ja" te klikken). U moet dan enkele minuten wachten terwijl de installatie van de nieuwe versie van Flash Player is voltooid. Om de instellingen toe te passen, moet u de browser opnieuw opstarten of de pagina eenvoudig vernieuwen met de F5-toets.

Als het om de een of andere reden niet mogelijk is om de Flash-speler te laden, moet u op de "Terug"-pijl in de browser klikken en wanneer u het bestand opnieuw downloadt, moet u het item "Opslaan en uitvoeren" selecteren.

De Flash-speler wordt op dezelfde manier bijgewerkt in de Mozilla Firefox-browser. Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, moet u het uitvoeren en wijzigingen op deze computer toestaan. Mogelijk ontvangt u een waarschuwing dat u de browser moet afsluiten om correct bij te werken. In dit geval moet u de browser sluiten en op de knop "Opnieuw proberen" klikken. Daarna wordt Flash Player bijgewerkt.

Hetzelfde moet worden gedaan voor de Opera-browser: download het installatiebestand, sluit de browser voordat u de Adobe Flash Player installeert en update. En gebruikers van de Google Chrome browser hoeven niets te doen, want deze browser update Flash Player automatisch.

Aanbevolen: