Welke Computergames Maken Ons Beter?

Inhoudsopgave:

Welke Computergames Maken Ons Beter?
Welke Computergames Maken Ons Beter?

Video: Welke Computergames Maken Ons Beter?

Video: Welke Computergames Maken Ons Beter?
Video: SLIMME COMPUTERS: Kun je de wereld beter maken door te gamen? 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot de algemeen bekende mening dat computerspellen een negatieve invloed kunnen hebben op de psyche, hebben onderzoeken aangetoond dat ze niet alleen het zelfrespect verhogen en de stemming verbeteren, maar ook het werk van de hersenen en de fysieke conditie van een persoon vruchtbaar kunnen beïnvloeden.

Welke computergames maken ons beter?
Welke computergames maken ons beter?

instructies:

Stap 1

Super Mario

Van het oude speelgoed, dat voor het eerst werd gezien op Dendi-videogameconsoles, is aangetoond dat het de prestaties van de rechterkant van de hippocampus en de rechterkant van de prefrontale cortex verbetert. Het helpt ook bij het ontwikkelen van strategische planning en ruimtelijke navigatievaardigheden, het verbeteren van de handmotoriek en het verbeteren van het geheugen.

Stap 2

Pacman

Door te spelen als een gele Pacman die stippen eet en wegrent voor spoken, kun je gemakkelijk stress verlichten en hyperactiviteit van de hersenen verminderen.

Stap 3

de matrix

The Matrix is een ander spel dat kan helpen om in korte tijd stress te verminderen.

Stap 4

Sparx

Volgens de laatste gegevens is ongeveer 44% van de adolescenten die lijden aan depressieve stoornissen in verschillende gradaties, erin geslaagd om volledig te herstellen nadat ze Sparx hadden gespeeld.

Stap 5

Starcraft

Je kunt je hersenflexibiliteit verbeteren door 40 uur Starcraft te spelen. De gameplay kan de snelheid en nauwkeurigheid van de toegewezen taken verhogen.

Stap 6

Tetris

Als je 3 maanden lang elke dag een half uur gewone Tetris speelt, zal de dikte van de cortex in sommige hersengebieden aanzienlijk toenemen. Dit heeft grote gevolgen voor de coördinatie.

Stap 7

Plicht

Call of Duty en dergelijke helpen een persoon om de contrastgevoeligheid van de ogen te verbeteren. Met andere woorden, na het spelen kan een persoon objecten onderscheiden die geen sterk contrast hebben met de achtergrond waar ze zich bevinden.

Stap 8

Dans Dans-Revolutie

Met computergames buitenshuis, maar ook games op consoles, verbrand je enorm veel extra calorieën, vergelijkbaar met fitnesslessen.

Aanbevolen: