Waarom Start De Stoom Niet?

Inhoudsopgave:

Waarom Start De Stoom Niet?
Waarom Start De Stoom Niet?

Video: Waarom Start De Stoom Niet?

Video: Waarom Start De Stoom Niet?
Video: Huismijt bestrijden in huis 💦 Schoonmaken met Marja Middeldorp 2024, April
Anonim

Steam is een populaire gameservice. Het gebruik ervan wordt geïmplementeerd via het Steam-programma, dat, net als elke andere toepassing, defect kan raken. Als de serviceclient niet start, moet u mogelijk enkele programmabestanden verwijderen of de toepassing opnieuw starten.

Waarom start de stoom niet?
Waarom start de stoom niet?

instructies:

Stap 1

Als Steam niet start, is het proces waarschijnlijk gewoon vastgelopen in het geheugen van de computer. Een vastgelopen proces voorkomt dat een nieuw programmabestand wordt gestart. Om een onnodige taak te verwijderen, drukt u op de toetsencombinaties Ctrl, alt="Image" en Del van het computertoetsenbord. Selecteer in het menu dat verschijnt "Taakbeheer".

Stap 2

U ziet een lijst met processen die momenteel op de computer worden uitgevoerd. Zoek onder hen de naam Steam.exe en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het contextmenu op Beëindigen om het proces uit het geheugen te verwijderen. Als eenvoudig beëindigen niet helpt, klikt u nogmaals met de rechtermuisknop en selecteert u "Processtructuur beëindigen". Zodra de bewerking is voltooid, sluit u het venster Taakbeheer en probeert u Steam te starten.

Stap 3

Als deze procedure niet helpt, zijn er alternatieve oplossingen. Ga naar de programmamap, die u kunt vinden in "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" - Programmabestanden - Steam. Verwijder de bestanden tier0_s64.dll en tier0_s.dll en dubbelklik vervolgens op Steam.exe om het programma uit te voeren.

Stap 4

Als de bovenstaande methoden niet werken, probeer dan alle bestanden in de Steam-map te verwijderen, behalve Steam.exe en steamapps. Dubbelklik na het verwijderen op Steam.exe om de functionaliteit van het programma te testen.

Stap 5

Als er geen reactie is op de lancering, kunt u de serviceclient opnieuw installeren, maar eerst moet u het systeem opschonen van onnodige programmabestanden. Voer het hulpprogramma CCleaner op uw computer uit. Als het programma niet is geïnstalleerd, download het dan van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het volgens de aanwijzingen op het scherm.

Stap 6

Ga naar de officiële Steam-website en download de meest recente versie van de client uit het gedeelte Steam installeren. Nadat u het programma hebt gedownload, voert u het resulterende bestand uit en installeert u het programma. Gebruik vervolgens de gemaakte snelkoppeling op het bureaublad om de applicatie te starten.

Aanbevolen: