Hoe Stoom Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Stoom Te Veranderen?
Hoe Stoom Te Veranderen?

Video: Hoe Stoom Te Veranderen?

Video: Hoe Stoom Te Veranderen?
Video: Ben je een loser als je geen carrière maakt? 2024, Mei
Anonim

Met de Steam-service kunnen leden die in het systeem zijn geregistreerd, licenties voor computerspellen kopen. Er zijn ook speciale promoties en cadeaus voor Steam-gebruikers.

Hoe stoom te veranderen?
Hoe stoom te veranderen?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om je Steam-account te wijzigen, gebruik je de blokkering van het oude serviceaccount. Neem hiervoor contact op met de beheerders voor hulp.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het volledige Steam-account niet kan worden verwijderd, dus u kunt bij het registreren niet dezelfde systeemgebruikersnaam en -mailbox gebruiken. Het blokkeren van een account is ook mogelijk in geval van overtreding van de regels voor het gebruik van het systeem - een account verkopen, delen door twee of meer personen, transacties met de bankkaarten van iemand anders, enzovoort. In dit geval wordt het account alleen geblokkeerd in afwachting van opheldering van de omstandigheden.

Stap 3

Als je het in de toekomst niet nodig hebt, verkoop het dan niet aan een andere persoon, want dit is tegen de regels. Het is ook noodzakelijk om de beheerders te informeren over uw weigering om het Steam-systeem te gebruiken met dit account, aangezien het kan worden gehackt.

Stap 4

Registreer je opnieuw op Steam met je echte gegevens. Houd er ook rekening mee dat de service bepaalde leeftijdsbeperkingen oplegt. Bevestig de registratie in het systeem en wijzig de softwaregebruiker.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het wijzigen van Steam-ID's in games verboden is, net als elke andere vorm van illegaal gebruik van software. Deze procedure wordt ook uitgevoerd door software van derden, die in de meeste gevallen virussen in het archief heeft.

Stap 6

Om de ID te onderbreken, niet voor illegaal gebruik van de software, neemt u contact op met het technische ondersteuningspersoneel van de service, waarbij u de situatie uitlegt waarin u de game-ID moet wijzigen. Het is mogelijk dat u dit niet eens hoeft te doen. U kunt contact opnemen met de technische ondersteuning op de officiële website van de service.

Aanbevolen: