Hoe Video Van Schijf Naar Harde Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van Schijf Naar Harde Schijf Te Branden
Hoe Video Van Schijf Naar Harde Schijf Te Branden

Video: Hoe Video Van Schijf Naar Harde Schijf Te Branden

Video: Hoe Video Van Schijf Naar Harde Schijf Te Branden
Video: Videorecorder aansluiten op een videograbber. 2024, April
Anonim

Externe elektronische opslagmedia zijn nu erg handig: hiermee kunt u vrije ruimte op computerschijven besparen, reservekopieën van informatie maken en deze beschermen. Deze apparaten omvatten flash-kaarten, harde schijven en cd's. Maar om de film op schijf te laten branden, is het beter om deze naar de harde schijf te kopiëren.

Hoe video van schijf naar harde schijf te branden
Hoe video van schijf naar harde schijf te branden

instructies:

Stap 1

Plaats de film-cd in het station. Wacht tot de schijf automatisch wordt gestart of open deze met Verkenner of Deze computer.

Stap 2

Open de inhoud van de schijf, maar speel de video niet af. Kopieer de film door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend de functie "Kopiëren". Open uw filmmap op uw computer of ga gewoon naar uw bureaublad om eenvoudig te kopiëren. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de taak "Plakken" in het functievenster. Het kopiëren van de film van de cd naar het computergeheugen begint.

Stap 3

Wanneer het downloaden is voltooid, verwijdert u de filmschijf uit het station. Plaats een externe harde schijf in de USB-poort van uw computer. Controleer deze indien nodig op virussen en open vervolgens het apparaat.

Stap 4

Open de map met de opgeslagen film. Kopieer het zoals u het van schijf hebt gekopieerd. Ga naar de map op uw externe harde schijf en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Plakken" in het contextmenu. Wacht tot het kopiëren is voltooid.

Stap 5

Als uw computer krachtig genoeg is, slaat u de downloadtijd op een externe harde schijf op. U kunt tegelijkertijd een cd in de drive en een harde schijf in de USB-poort van uw computer plaatsen. Open Mijn computer. Wacht tot het systeem beide externe apparaten herkent.

Stap 6

Open de mappen van de film-cd en externe harde schijf. Sleep de film van de ene map naar de andere door deze met de linkermuisknop ingedrukt te houden, of gebruik de functie "Kopiëren" - "Plakken". In dit geval wordt de video rechtstreeks op de harde schijf opgenomen zonder tussenkomst van computergeheugen.

Aanbevolen: