Hoe Kies Je Een Computerspel

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Computerspel
Hoe Kies Je Een Computerspel

Video: Hoe Kies Je Een Computerspel

Video: Hoe Kies Je Een Computerspel
Video: Je eerste game maken | Tutorial | Klokhuis Game Studio 2024, Mei
Anonim

Computerspelletjes helpen om een plezierige en spannende tijd te hebben. De virtuele wereld die door de ontwikkelaars is gemaakt, is verslavend en begint echt te lijken. Sommige spellen zijn zo doordacht en uitgewerkt dat je er zelfs na een paar jaar steeds weer op terug wilt komen. Om het spel gelukkig te maken, moet je slim zijn over de keuze ervan.

Hoe kies je een computerspel
Hoe kies je een computerspel

instructies:

Stap 1

Voordat u een spel koopt of downloadt van internet, moet u ervoor zorgen dat het op uw computer draait. Controleer de vereisten voor het besturingssysteem, de geluids- en videokaart, de processor, de hoeveelheid RAM en de vrije ruimte op de harde schijf waarop het spel wordt geïnstalleerd.

Stap 2

Gebruik de beschikbare systeemcomponenten om informatie over uw computer te krijgen en te bepalen of deze voldoet aan de vereisten die door de ontwikkelaars zijn gesteld. Klik op het pictogram van het item "Deze computer" op het bureaublad of in het menu "Start" met de rechtermuisknop. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 3

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, maak daarin het tabblad "Algemeen" actief. Bekijk de informatie in de groepen "Versie" en "Systeem". Dit zal je helpen te bepalen of je processor de juiste is en of er voldoende RAM is om de game waarin je geïnteresseerd bent te spelen.

Stap 4

Gebruik de DirectX Diagnostic Tool voor volledige informatie over uw geluids- en videokaart. Klik op de Start-knop of de Windows-toets en selecteer Uitvoeren in het menu. Voer in het lege veld van het geopende venster dxdiag in en druk op de Enter-toets of de OK-knop. Wacht tot het verzamelen van informatie is voltooid.

Stap 5

Klik op het tabblad Weergave voor informatie over de grafische kaart en op het tabblad Geluid voor informatie over de geluidskaart. Trouwens, op het tabblad "Systeem" in het venster "DirectX Diagnostic Tools" kunt u ook informatie krijgen over de processor en RAM. Gebruik de knop "Afsluiten" om het onderdeel te sluiten.

Stap 6

Om erachter te komen of er voldoende ruimte op de lokale schijf is, opent u het item "Deze computer", verplaatst u de cursor naar de schijf waarop u het spel wilt installeren en klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Schat op het tabblad Algemeen van het dialoogvenster dat wordt geopend de hoeveelheid vrije ruimte in.

Stap 7

Wat betreft het genre van het spel, dit is een kwestie van smaak. Als je het leuk vindt om langzaam door de verhaallijn te bewegen en na te denken over puzzels, geef dan de voorkeur aan speurtochten, zodat het lichaam tijdens het spel adrenaline ontwikkelt, kies een survival-horrorspel, als je dynamiek en snelheid wilt, koop dan een shooter of een racesimulator. Om teleurstelling te voorkomen, moet u de graphics beoordelen en recensies lezen van degenen die de game van uw keuze al hebben gespeeld.

Aanbevolen: