Hoe Kies Je Een Laptop Voor Een Ontwerper?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Laptop Voor Een Ontwerper?
Hoe Kies Je Een Laptop Voor Een Ontwerper?

Video: Hoe Kies Je Een Laptop Voor Een Ontwerper?

Video: Hoe Kies Je Een Laptop Voor Een Ontwerper?
Video: Hoe kies je een creator laptop 2024, Mei
Anonim

Een design laptop moet aan speciale eisen voldoen. Het moet bijvoorbeeld een display van zeer hoge kwaliteit hebben en hoge prestaties voor complexe grafische toepassingen. Dit ontbrak tot voor kort op mobiele apparaten. De ontwikkeling van technologie heeft het mogelijk gemaakt om echt hoogwaardige modellen te maken die zelfs voor zo'n veeleisende gebruiker als ontwerper een goede metgezel zullen zijn.

Hoe kies je een laptop voor een ontwerper?
Hoe kies je een laptop voor een ontwerper?

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van een laptop voor een ontwerper zijn weergavekenmerken de sleutel. Het moet een hoge definitie, nauwkeurige kleurweergave, brede kijkhoeken en een groot formaat hebben. De schermresolutie moet minimaal WXGA+ (1440x900) zijn. Een toestel met een WUXGA-display (1920x1200 pixels) zou het meest geschikt zijn.

Stap 2

Een belangrijke rol wordt gespeeld door de matrix op basis waarvan het display is opgebouwd. IPS-schermen hebben de beste kleurweergave.

Stap 3

De tweede belangrijke parameter is de kracht van de laptop, waarbij de belangrijkste voorwaarde de grootte van het RAM-geheugen en de beschikbaarheid van een hoogwaardig grafisch systeem is (vooral als de ontwerper te maken heeft met applicaties zoals 3DMax).

Stap 4

Voor de ontwerper moet het processorvermogen van het systeem minimaal 2 GHz zijn. De voorkeur moet worden gegeven aan stenen van AMD, omdat ze zijn sneller bij het werken met afbeeldingen.

Stap 5

Ook het formaat van de laptop speelt een belangrijke rol. Ondanks het feit dat krachtige modellen met een groot scherm behoorlijk omvangrijk zullen zijn, moet je de lichtste kiezen. Het gewicht van een laptop wordt niet alleen beïnvloed door de vulling, maar ook door de componenten. Het gebruik van een externe schijf en harde schijf kan het gewicht van het apparaat zelf aanzienlijk verminderen. Het gewicht wordt ook beïnvloed door het materiaal waarvan de laptop is gemaakt. De lichtste kan worden beschouwd als koffers van plastic. Ze zijn echter minder effectief in het beschermen van uw computer tegen schade.

Stap 6

De grootte van de harde schijf in het systeem is voor de ontwerper van ondergeschikt belang, evenals de levensduur van de batterij. Indien nodig kan de ontwerper altijd een externe harde schijf gebruiken.

Aanbevolen: