Hoe Naar Minecraft Te Gaan

Inhoudsopgave:

Hoe Naar Minecraft Te Gaan
Hoe Naar Minecraft Te Gaan

Video: Hoe Naar Minecraft Te Gaan

Video: Hoe Naar Minecraft Te Gaan
Video: 50 MANIEREN Om DOOD Te Gaan In MINECRAFT! 2024, April
Anonim

Veel Minecraft-fans - stamgasten op verschillende gameservers - kwamen vaak zo'n onaangenaam fenomeen voor hen tegen als een veeg. Deze Engelse term betekent in de praktijk een volledig herladen van de kaart - met het wissen van de eerdere informatie erop, inclusief eigendommen en gebouwen die door gamers zijn gemaakt. Is er een manier voor hen om niet te verliezen waar ze ooit veel moeite en middelen aan hebben besteed?

Verhuizen is zelfs relevant voor grote gebouwen
Verhuizen is zelfs relevant voor grote gebouwen

Noodzakelijk

  • - gameserver
  • - speciale plug-ins
  • - speciale teams

instructies:

Stap 1

Allereerst, als je een bericht hoort van de serverbeheerders over het wissen, raak dan niet in paniek. Probeer de details van hun geplande bewegingen te achterhalen. U kunt uw eigendom in ieder geval altijd overzetten naar een nieuwe kaart. Het zal heel gemakkelijk zijn om dit te doen als je zorgt voor de aanwezigheid van speciale plug-ins (ondersteund door bijna alle officiële speeltuinen) die helpen bij dergelijke operaties. De namen van de tools die je nodig hebt zijn MCEdit en WorldEdit.

Stap 2

De tweede van de bovenstaande plug-ins helpt u kleinere objecten naar een nieuwe plaats op de kaart te verplaatsen en de eerste is ontworpen voor grotere structuren, zoals zeer grote gebouwen of hele steden. Maak gebruik van dergelijke mogelijkheden, zelfs als er geen sprake is van een wipe, maar je gewoon een "verhuizing" hebt gepland naar een geheel andere locatie op de kaart. Voer voordat u dit doet enkele voorbereidende handelingen uit.

Stap 3

Breng met WorldEdit eerst wijzigingen aan op de site waar u uw gebouwen wilt installeren (en doe dit rechtstreeks in Minecraft - u hoeft geen andere programma's in te voeren). Als je het bergachtige terrein moet corrigeren (om er een soort vlakte van te maken), ga dan naar de chat // brush smooth. Dankzij dit commando wordt je cursor getransformeerd in een penseel dat helpt om zelfs ernstige onregelmatigheden in het spellandschap glad te strijken en, indien nodig, eventuele blokken erop te beïnvloeden. Gebruik voor grovere transformaties een sferische borstel door // brush sphere te typen.

Stap 4

Als u tijdens dergelijke wijzigingen te veel fouten en onnauwkeurigheden heeft gemaakt, kunt u de gewenste regio opnieuw laden en deze in zijn oorspronkelijke vorm terugbrengen. Om dit te doen, voert u // regen in - en alles zal hetzelfde zijn als vóór uw tussenkomst. Nadat je de toekomstige locatie hebt voorbereid om je gebouwen op deze manier te plaatsen, ga je naar de objecten die je gaat verplaatsen. Als het object klein genoeg is, klik je er gewoon op, en in het geval van huizen en andere volumineuze dingen, klik je op twee punten erop - in een van de bovenhoeken en in de tegenovergestelde onderkant - en voer je // copy in. Ga dan naar het nieuwe gebied en, kijkend naar de plaats waar het object zal worden geplaatst, geef je het commando // paste.

Stap 5

Als je met MCEdit te maken hebt, moet je een beetje anders te werk gaan. Wijzigingen worden hier niet direct in de gameruimte aangebracht, maar via dit programma zelf. Breng wijzigingen aan in het nieuwe gebied op dezelfde manier als hierboven beschreven, alleen de tools zullen iets anders zijn, ingebouwd in het softwareproduct zelf en weergegeven op het bijbehorende paneel. Er is ook een penseel (Brush), maar het vult het geselecteerde gebied met blokken, Clone - kloont het vereiste aantal ervan, Filter - verzacht onvolkomenheden in het gebied, enz.

Stap 6

Om een groot object over te brengen, selecteert u het met de optie Selecteren, waarbij u twee van de tegenoverliggende hoeken markeert (het is noodzakelijk dat de ene boven en de andere onder is, en beide moeten diagonaal van elkaar zijn op een denkbeeldige rechthoek waarin de gemarkeerde kleine regio zal worden ingeschreven). Sla het op als een apart document. Navigeer naar de nieuwe locatie die voor de locatie is gedefinieerd, pak het bovenstaande bestand en klik op Importeren. Het object ligt in jouw handen. Selecteer vervolgens het gebied waar het zal staan, selecteer Exporteren. Je gebouwen zullen blijven staan alsof ze altijd alleen in dat gebied waren.

Aanbevolen: